Futbol/Segona RFEF

El CE Manresa escalfa motors a una setmana vista del partit de Copa

El club presenta el partit amb nova camiseta, patrocini de l'empresa EMgrup i els mateixos preus que en el duel contra el Pontevedra de l'any passat

Jordi Agut

Jordi Agut

El CE Manresa ha iniciat el compte enrere per al partit de Copa del Rei que l'enfrontarà al Reial Oviedo el dia de Tots Sants a les vuit del vespre. Just una setmana abans, ha presentat la campanya per a aquest enfrontament. Amb una foto de Marc Martínez, amb capa de l'Associació de Veïns de Valldaura, tron del patge Assuan de l'Agrupació Cultural del Bages i el lema "Manresa és el rei", es posa a punt per a un duel per al qual pretén superar els 2.000 espectadors al Nou Estadi del Congost.

Una de les novetats de cara al partit és la nova camiseta, totalment vermella (que contrastarà de manera potent amb el blau intens dels asturians) i el patrocini de l'empresa EMgrup, del directiu Lluís Basiana, expressa per a tota la Copa. El directiu Francesc Sòria ha explicat que "volem que el Congost, tot i que sigui un tòpic, sigui una festa i per això obrirem les portes del camp una hora i mitja abans del partit. Hi haurà una festa musical i animació a càrrec de Jordi Callau, amb reforç del servei de marxandatge i fins i tot una parada de castanyes per acabar de celebrar el dia".

Una altra novetat són els preus. Són els mateixos que en el duel contra el Pontevedra de l'any passat. Els socis i familiars dels jugadors tenen un descompte del 50% sobre els preus per al públic, de 20 i 30 euros. Els jugadors del futbol base tindran entrada gratis i la venda ja comença aquest dimecres, dia 25, mateix.

La venda només serà presencial, a les oficines del Congost, els laborables de 17.30 a 20.30 hores, a les taquilles del Congost del duel de lliga de dissabte contra el Sant Andreu, a Cal Xavi, Squaddra i el gimnàs Vela. A més, cada soci pot retirar tres entrades anticipades al 50% abans del 31 d'octubre a les 20.30 hores. El partit serà nocturn i, per facilitar-ne la visibilitat, segons Sòria "l'Ajuntament ja s'ha compromès a arreglar uns focus espatllats de cara al partit de lliga", que comença a les 19 hores. Serà com un assaig general per a la gran jornada.