Futbol sala/Segona Divisió

El Sala 5 suporta la pressió i treu els tres punts de Melilla (1-3)

Els martorellencs vencen davant d'un rival de la zona baixa amb dos gols inicials i amb un altre contra porter-jugador quan el Melistar més pressionava

El Sala 5 ha pogut cantar tres gols al pavelló Javier Imbroda

El Sala 5 ha pogut cantar tres gols al pavelló Javier Imbroda / Arxiu/Javier Velasco

Redacció. Manresa

El Sala 5 Martorell ha aconseguit una victòria essencial per fugir de la zona baixa i, d'aquesta manera, posar distància davant d'un rival directe. I ho ha fet contra un Melistar que té en el seu pavelló Javier Imbroda un pavelló complicat de guanyar-hi i que ha pressionat fins al final. La maduresa del conjunt del Baix Nord li ha permès resistir en els pitjors moments i endur-se els punts.

El duel ha començat bé per al Sala 5, que s'ha avançat als 7 minuts amb una rematada a la mitja volta d'Abdel en posició centrada del tot inapel·lable. El conjunt d'Adri Sánchez ha mantingut l'avantatge fins a mitjana segona part on, just després de rebre una rematada al travesser. Ha forçat un córner a la contra. Abdel ha estat molt llest servint-lo ràpid i Bermusell ha aprofitat l'ocasió per marcar.

El Melistar s'ha posat de porter-jugador i ha anotat a dos minuts per al final en una acció de mala sort de Mármol, al qual ha rebotat una centrada. Amb els nord-africans buscant l'empat, Roberto ha tallat una passada i, a porteria buida, des del seu camp, ha sentenciat.

MELISTAR FS: Gonzalo, Spellanzon, Wallace, Claudio, Nico Rolón -equip inicial- Borja, Osawa, Pablo, Javi Sánchez, Vitinho, Salvador i Iván

SALA 5 MARTORELL: Tole, Javi, Rubén, Jon, Mármol -cinc inicial- Arnau, Dani Castro, Abdel, Ibai, Bermusell, Roberto

ÀRBITRES: Leiva i Pizarro

GOLS: 0-1 Abdel min 7, 0-2 Bermusell min 30, 1-2 Mármol (pp) min 38, 1-3 Roberto min 39