El Berga venç amb contundència el Tibidabo (2-0)

Els de Pau Morral tornen a la tercera posició, a un punt del liderat, gràcies a un partit sòlid contra un rival directe a la classificació

Un jugador del Berga es prepara per xutar

Un jugador del Berga es prepara per xutar / Mireia Arso

Redacció

El Berga ha dominat i vençut el Tibidabo Torre Romeu (2-0), un rival de la part alta de la taula que s'ha vist superat per la capacitat de possessió dels del Berguedà, que han ofegat als visitants. Amb aquest resultat, el Berga retorna a la tercera posició de la taula, a un sol punt dels dos líders, el Ripollet i el Torelló. Els sabadellencs són cinquens.

Els homes de Pau Morral han sortit molt més endollats i el primer temps ha sigut de domini local. Tot i no arribar a marcar, els jugadors berguedans han tingut la pilota i han gaudit de quatre ocasions de perill clares per a marcar, tot i que no les han arribat a materialitzar. El Tibidabo no estava còmode i només ha tingut una ocasió de perill clar en tot el partit, en aquest primer temps.

Els primers minuts de la segona part han sigut una continuació del domini local, però s'ha anat esvaïnt i, amb zero a zero al marcador, els vallesans han igualat el partit. Cap dels dos equips gaudia de grans ocasions i el partit ha esdevingut molt travat, encallat al mig del camp. No ha sigut fins al minut 76, quan Antonio Liria ha rematat una falta lateral al fons de la xarxa i ha donat oxigen al seu equip. El Tibidabo ha vist que necessitava marcar i ho ha intentat, però el conjunt del Berguedà estava ben situat en defensa i ha aprofitat els espais que deixava per fer transicions i contraatacs. En un d'aquests, a set minuts pel final, Rafael Zafra ha recollit una bona passada i, al veure el porter vallesà lluny de la seva porteria, ha calibrat una vaselina que ha passat per sobre del porter i ha acabat a la xarxa. A partir d'aquí, els visitants no han inquietat la porteria de Gil i el Berga s'ha quedat amb tres punts clau.

BERGA: Gil, Liria, Ruiz, Caceres (Ruiz 84’), Fígols (Santmartí 58’), Hualpa, Hernandez, Solé (Zafra 58’(Urgelés 89’)), Maza, Artigas i Pla (Torres 46’).

TIBIDABO TORRE ROMEU: Beas, Gonzalez, Ariza, Caro, Tiron, Rentería, Keita, Duran, Ruiz (Milan 71’), Espinosa (Quesadas 72’) i Rivas (Sanchez 46’).

GOLS: 1-0 Liria min 76, 2-0 Zafra min 83

ÀRBITRES: Said Houms, auxiliat per Mohammed Essabaouni i Oriol Sanchez. Va amonestar els locals Pla, Zafra i Artigas i els visitants Duran i Sánchez