Shooter Padel obre un centre de marca, R+D i fabricació de pales

El 9 de novembre s’estrenen a Olius (Solsonès) 1.000 metres quadrats d’instal·lacions de fàbrica de pales de pàdel i pickleball, amb un modern procés de producció. laboratori, oficines, pista de test i sala d’exposicions

Pales de pàdel de Shooter Padel

Pales de pàdel de Shooter Padel / Shooter Padel

Shooter Padel

Shooter Padel inaugura el pròxim 9 de novembre un nou centre de desenvolupament i producció de pales de pàdel i pickleball a Olius (Solsonès). L’empresa emergent catalana enceta una nova etapa d’expansió per oferir un millor servei als seus clients en un mercat creixent arreu del món. En unes instal·lacions de 1.000 m2, es dota d’un modern procés de producció amb laboratori i maquinària d’última generació que permetran assolir una producció de 12.000 unitats el 2024 i créixer fins a les 30.000 el 2026.

La profunda remodelació de les instal·lacions inclou un nou centre de desenvolupament, oficines, una pista de test i una sala d’exposicions (shoowroom), amb la voluntat de convertir la seu de Shooter Padel en una referència a l’estat per esdevenir un fabricant que domina tota la cadena de valor. A partir d’ara, la marca de la Catalunya Central està preparada per oferir als clients un producte de gamma alta personalitzats en sèries curtes i amb elevats nivells de qualitat, que es combina amb un servei directe i sempre acompanyat de l’assessorament tècnic de professionals amb una llarga experiència dins el món de la fabricació de pales.

Entre les inversions en maquinària, s’ha apostat per un nou sistema de pintura i impressió a partir de tecnologies avançades que permeten personalitzar les pales per a clients específics, un servei que singularitza Shooter Padel respecte de les altres firmes del mercat. Està pensat, per exemple, per a pales corporatives d’empresa, per a altres marques i clubs esportius com a eina de fidelització de clients o socis.

El procés de fabricació fa servir materials de qualitat de procedència europea

El procés de fabricació fa servir materials de qualitat de procedència europea / Shooter Padel

La inauguració de les instal·lacions serà el proper dijous 9 de novembre a les 19 h a la seu de Shooter Padel, C/Timó 23-25 Olius 25286. Es requereix invitació i confirmació d’assistència per correu-e a shooterpadel@shooterpadel.com.

Presentació de col·lecció de pales de pickleball

La marca Shooter Padel aprofita aquest fita per presentar una col·lecció de pales de pickleball, l’esport de moda als Estats Units, mercat que compta a hores d’ara amb més de cinc milions de practicants. El pickleball s’està introduint ràpidament a Europa i Catalunya, i, concretament, a les comarques centrals –Sant Fruitós de Bages ja disposa de diverses pistes permanents–, en tractar-se d’un esport de pala apte per a franges d’edat molt més àmplies, sense exigències de condició física i que, a la vegada, es poden practicar amb poques hores d’aprenentatge. D’aquí que Shooter Padel no vulgui renunciar a la nova disciplina.

Producció de ‘km0’

Des que va irrompre al mercat l’any 2016, Shooter Padel ha apostat per un procés de manufactura tecno-artesanal de productes de gamma alta i quilòmetre zero, sense renunciar mai al segell «Made in Europe», fabricant a Catalunya amb materials de qualitat de procedència europea. Els serveis, així mateix, constitueixen un tret distintiu de la marca que aporten valor afegit per als jugadors.

Fàbrica de Shooter Padel a Olius, Solsonès

Fàbrica de Shooter Padel a Olius, Solsonès / Shooter Padel

En aquest sentit, la personalització és un dels trets més importants, podent dissenyar models personalitzats en sèries baixes i terminis de lliurament curts amb el nom del/de la jugador/a, empresa o club, un aspecte que singularitza Shooter Padel envers altres marques.

Tanmateix, acompanyat amb assessorament de fàbrica, tothom pot provar la pala durant cinc dies i retornar-la si no satisfà les necessitats. A més, com Shooter Padel compta amb pista pròpia dins el recinte, els clients poden visitar les instal·lacions i, si ho desitgen, jugar i ser assessorats pels tècnics especialistes de la marca. L’aposta ferma per la qualitat dels materials emprats permet oferir 3+1 anys de garantia.

Shooter Padel disposa d’un complet equip de jugadors i jugadores professionals que competeixen en el més alt nivell internacional dins els circuits WPT i FIP i aporten inputs de millora.