Futbol sala/Segona Divisió B

El Covisa rep el Canet en un partit clàssic que el continuarà deixant segon

Els manresans, que continuen imbatuts aquesta temporada, no canviaran de lloc passi el que passi però poden estar més a prop del líder o dels perseguidors

El Covisa ha celebrat molts gols en els últims partits al Pujolet

El Covisa ha celebrat molts gols en els últims partits al Pujolet / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa es troba situat en una illa molt tranquil·la de la classificació del grup 3 de Segona B quan ja s'han disputat vuit partits de la competició. És un dels dos únics conjunts que no coneix la derrota i sap que finalitzarà la novena data segon, faci el que faci. Caldrà veure, però, si es manté com està, s'acosta al líder o veu com se li acosten els perseguidors. L'equip de Paco Cachinero és a quatre punts del líder, La Nucía, que rep el Cerdanyola en un partit que hauria de guanyar, i en té quatre sobre el Picassent, que té una visita molt més complicada al quart, el Natació Sabadell. Per posar més distància respecte dels que se li acosten, els bagencs haurien de vèncer a casa el Canet aquest dissabte (18.30 hores) en un duel amb regust de clàssic.

I és que tots dos es recorden de quan van assolir plegats el premi de l'ascens a la Divisió de Plata en la temporada 2002-03, després de disputar el play-off d'ascens. Els maresmencs van estar tres cursos a la segona categoria i, després de baixar, van arribar a Tercera Divisió fins que van pujar de nou fa dos anys.

Pel que fa al Covisa, va baixar l'any següent i, des de llavors, es va mantenir a Segona Divisio B fins ara. El duel d'avui sembla desigual, ja que hi ha quinze punts entre tots dos, però els manresans no s'haurien de refiar, malgrat que el Canet només ha guanyat un partit, el primer contra el Montsant, un dels acabats de pujar. De tota manera, la classificació pot ser enganyosa ja que el seu calendari ha estat molt dur.

Cachinero afronta el partit amb tota la plantilla a punt i amb ganes de passar pàgina del cert disgust que va suposar perdre dos punts a Mataró a pocs segons per al final quan la victòria semblava feta.