FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS sotmet i goleja el FS Canet a la segona meitat (7-0)

La millora de les prestacions dels locals a la represa els va permetre vèncer un oponent competitiu i signar la tercera golejada consecutiva al Pujolet

Setena victòria en nou jornades, tercera golejada seguida al pavelló del Pujolet i ampliació a nou partits de la condició d’invicte. El Covisa Manresa FS es va imposar amb solvència al FS Canet (7 a 0) i va refermar la segona posició a la classificació, ara amb cinc punts d’avantatge sobre el nou tercer classificat, un CN Sabadell que va sotmetre el FS Picassent (2 a 0), el principal perseguidor dels blanc-i-vermells fins ahir, dissabte.

Malgrat el marcador final, el FS Canet va mostrar la seva capacitat competitiva durant un igualat primer període en el qual la defensa  del conjunt del Maresme va minimitzar l’atac dels amfitrions i va trobar els recursos tàctics i tècnics necessaris per impedir que la pressió local a la seva parcel·la defensiva propiciés la generació constant d’ocasions de gol. A més, el porter del FS Canet va excel·lir a l’hora de jugar la pilota amb els peus i va facilitar accions de superioritat als visitants. De forma paradoxal, una errada d’aquest jugador va permetre Carles Ambrós donar el mínim avantatge als amfitrions que reflectia el marcador al final de la primera meitat (1 a 0).

El Covisa Manresa FS va oferir una versió ofensiva molt millorada a la represa i aquesta circumstància va ser fonamental per determinar el guanyador del duel. David Lozano (min 24) va materialitzar el segon gol dels blanc-i-vermells en culminar amb mestria un contracop (2 a 0). Vuit i dotze minuts després, dues rematades exteriors del seu germà bessó Aarón van sentenciar l’enfrontament (4 a 0). El FS Canet va optar per jugar amb porter jugador a partir d’aleshores, una opció tàctica que, enlloc de beneficiar els maresmencs, va propiciar la golejada bagenca. Una errada dels visitants va habilitar el porter Marc Cella per marcar el cinquè des de la seva pròpia àrea i dues pilotes recuperades pels manresans van precedir les anotacions d’Iván Martín i d’Asís Boukhress, en aquest cas, de doble penal.

Els altres resultats d'aquesta novena jornada de lliga al grup 3r de la Segona Divisió B van ser els següents: Futsal Barceloneta, 7 ETB Calvià, 0; Sporting La Nucía, 4 FC Cerdanyola, 1; Club Natació Sabadell, 2 FS Picassent, 0; AE les Corts, 5 Almonacid FS, 6; Escola Pia de Sabadell, 7 AE l'Hospitalet Bellsport, 6 i València FS, 7 CFS Montsant, 2. Avui, diumenge, a partir de les 13.30 hores, s'enfrontaran l'Industrias Santa Coloma B i el Futsal Marlex Mataró.

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Marc Cella (p), Xavier Santaella Santa, David Lozano, Asís Boukhress i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Carlos Lavado, Aarón Lozano, Oriol Jo Uri, Aaron Riera, Carles Ambrós, Iván Martín i Oriol Blasco (p).

FS CANET. Marc Colomer (p), Víctor Galera, David Sanz, Jacobo Miguel Ferrer Calbet i David Rosa -cinc inicial-, Joan Sánchez, Sergi Díaz, Adrià Donadeu, Albert Izquierdo, Álex Ramajo, Iñaki Corberó i Arnau Estrada (p).

ÀRBITRES. Juan José Calvo Mingot i Joan Solà Vendrell.

GOLS. 1-0 Carles Ambrós min 7, 2-0 David Lozano min 24, 3-0 Aarón Lozano min 32, 4-0 Aarón Lozano min 36, 5-0 Marc Cella min 37, 6-0 Iván Martín min 38 i 7-0 Asís (de doble penal) min 38.