Futbol sala/Segona Divisió B

Covisa Manresa: Un altre assalt al lideratge, però ara amb baixes

L'equip de Paco Cachinero, que incorpora el tanca Mario Silva, rep el dinàmic Escola Pia amb les absències de Santa i Ambròs

Aarón Riera, durant el darrer partit a casa, contra l'Hospitalet Bellsport

Aarón Riera, durant el darrer partit a casa, contra l'Hospitalet Bellsport / Arxiu/Jordi Biel

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa torna a tenir una nova oportunitat per assaltar el lideratge del grup 3 de Segona Divisió B, tot i que aquest cop no ho podrà fer amb tots els elements. El conjunt de Paco Cachinero rep dissabte l'Escola Pia Sabadell (18.30 hores) i si guanya i ho combina amb un empat o una derrota de La Nucía, passarà a encapçalar la classificació. Curiosament, els alacantins s'enfronten a l'altre conjunt de la cocapital del Vallès Occidental, el Natació Sabadell, a domicili.

Els manresans, però, no poden afrontar el partit amb tot l'equip. Santa i Ambròs són els dos principals damnificats del dur partit a Picassent del cap de setmana anterior (3-3) i causaran baixa fins després de l'aturada nadalenca i potser més enllà. Per contra, el club ha informat de l'arribada del tanca Mario Silva, jugador de característiques defensives que ha deixat Itàlia, on competia a la sèrie A2 amb el Videoton Crema. Té experiència a Segona B amb l'Industrias B, el Pallejà, el Sala 5 i el Ripollet.

Respecte del rival de dissabte, l'Escola Pia és novè amb 17 punts, tretze menys que el Covisa. Va començar bé en les seves sortides, a la Barceloneta i a Almonacid, però des del 21 d'octubre no coneix la victòria a domicili. Ha empatat a Mataró i a Cerdanyola i només ha perdut a Picassent i a la pista del Natació Sabadell, en el derbi.

El Covisa és ara un dels tres únics equips invictes de les tres primeres categories del futbol sala estatal. Les derrotes de La Nucía i del Tauste deixen els bagencs sols amb el Ciudad de Móstoles i el Gran Canària.