Futbol sala/Segona Divisió B

El Covisa afronta una bona oportunitat per allunyar un dels aspirants al play-off

El Natació Sabadell de l'extècnic dels manresans Pau Machado és sisè, no sol treure bons resultats del Pujolet i quedaria a dotze punts dels manresans si perd el partit

El Covisa desitja recuperar Santa (centre), lesionat a Picassent

El Covisa desitja recuperar Santa (centre), lesionat a Picassent / Arxiu/Jordi Biel

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa torna a la competició aquest dissabte a les 18.30 hores després d'haver perdut la imbatibilitat contra La Nucía en l'últim duel del 2023. I ho fa a casa, per tancar la primera volta, contra un adversari, el Natació Sabadell, que és sisè, a prop del límit dels play-off (hi entren els quatre primers) però que podria quedar allunyat a dotze punts si cau al Pujolet.

Els manresans podrien fer debutar la seva última incorporació, Mario Silva, i estan pendents de recuperar Santa, que es va lesionar a Picassent. Tot i la derrota a terres alacantines, la situació del Covisa és molt bona, amb vuit punts de marge sobre el quart i esperant una errada de La Nucía, que visita l'Industrias, per retallar posicions. A dos punts hi té el Marlex Mataró, que té un partit fàcil a la pista del Montsant i que podria aprofitar qualsevol errada manresana.

El Natació Sabadell, el rival d'aquesta setmana, està entrenat per Pau Machado, el tècnic que va conduir els blanc-i-vermells a les fases d'ascens ara fa dos cursos. Tot i que fa tres partits seguits que no guanyen, el seu balanç quan surten del seu pavelló no és pas del tot dolent, amb tres victòries (Industrias, València i Calvià), un empat (Les Corts) i dues derrotes (Barceloneta i Almonacid).

Els vallesans, un dels rivals clàssics del Manresa FS en la categoria, no ho tenen fàcil quan visiten la capital bagenca. En les deu últimes temporades s'han enfrontat sempre, excepte en una, i el Natació Sabadell només ha vençut una vegada.