El Puig-reig deixa escapar dos punts al temps de descompte contra el Tibidabo (1-1)

Un gol a la última jugada del partit deixa els puig-regencs sense victòria malgrat haver dominat el partit

Lluc Grandia

El Puig-reig es va deixar dos punts al temps de descompte i va acabar cedint un empat (1-1) a casa contra el Tibidabo Torre Romeu, un rival només dos punts per sobre a la classificació. Malgrat el bon partit dels locals, sobretot amb un inici de segon temps excel·lent, l'equip puig-regenc només va poder sumar un punt. Amb aquest resultat, ja porten tres partits seguits sense perdre i pugen una posició per posar-se setens a la taula.

El primer temps va començar igualat, però l'equip local es va fer amo de la pilota amb rapidesa i va començar a dominar el matx davant d'un equip sabadellenc defensava la seva porteria i tenia poques opcions d'atac. Malgrat que el primer període va acabar amb el mateix resultat que a l'inici, les sensacions dels locals eren molt positives i van gaudir d'ocasions clares que el porter Beas va resoldre o bé van acabar fora.

Només cinc minuts després d'iniciar el segon temps, Martí Soler va culminar un contraatac per obrir el marcador i recollir els fruits sembrats durant la primera meitat. En comptes de replegar-se, el Puig-reig va mantenir el domini del primer temps i tenia el control clar de la pilota enfront un Tibidabo que lluitava defensivament i que generava perill amb accions verticals. Tot i així, els locals van tenir més opcions per ampliar les distàncies i rematar el partit, però va faltar precisió en les definicions. En l'última jugada del partit, els vallesans, llançats a l'atac, van efectuar un servei de córner i, després d'un rebot, Caro va fer l'empat definitiu abans que el col·legiat xiulés el final.

PUIG-REIG: Figueras, Carreras, Vallès, Fernandez (Santasusagna 70’), Pons (Caicedo 70’), Divins, Soler, Lorenzo (Alessio 83’), Claret, Ndao i Asensio.

TIBIDABO TORRE ROMEU: Beas, Gonzalez (Rivas 76’), Alarcon, Caro, Tiron, Rentería, Herrero (Ariza 45’), Parra (Fernanez 76’), Ruiz (Keita 70’), Espinosa i Duran (Abel 45’).

GOLS: 1-0 Soler min 50, 1-1 Caro min 89

ÀRBITRES: Ortiz-Villajos, auxiliat per Payet i Diaz. Va amonestar els locals Pons, Asensio i Carreras i els visitants Herrero, Caro i Parra.