L'Avinent Manresa, sisè al Campionat de Catalunya de clubs

Victòries de Jan Díaz, Laura Bou, Ona Bonet i del 4x400 masculí

Laura Bou, en la prova dels 200 metres

Laura Bou, en la prova dels 200 metres / Toni Cabrera

Jordi Badia Perea

Jordi Badia Perea

Els equips masculins i femenins de l'Avinent Manresa es van classificar en sisena posició en el Campionat de Catalunya de Clubs Mixtes, en la categoria A que agrupa els 8 millors equips del país i que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet. Van destacar les victòries individuals de Jan Díaz en llargada, de Laura Bou en els 200 metres, d'Ona Bonet en l'alçada i del relleu 4x400 masculí.

L'Avinent va obtenir un total de 278 punts, la suma dels 158,5 punts sumats per l'equip masculí, cinquens, i els 119,5 del femení, vuitenes. L'equip no va poder comptar amb les marxadores Griselda Serret i Mar Juárez perquè eren amb la selecció espanyola. El podi del campionat el FC Barcelona seguit del Cornellà Atlètic i l'Hospitalet Atlètic.

Els manresans van destacar amb les victòries del saltador Jan Díaz, amb una marca de 7,52 metres que no va ser homologada per l'excés de vent. El mateix li va passar a Laura Bou en els 200 metres, que va córrer en 24''52, que tampoc es van poder registrar. Ona Bonet va quedar primera en el concurs d'alçada, amb 1,77 m. Biel Cirujeda, oriol Vergés, Arnau Rovira i Arnau Pujols van guanyar el 4x400 amb 3'20''90.

Van quedar en segona posició, Martí Serra en salt de perxa amb 5 metres, Meritxell Tarragó en 400 metres tanques amb 1'03''49 i el 4x400 femení de Meritxell Tarragó, Laura Bou, Maria Salabert i Glòria Amella, amb 3'53''86.

La segona i darrera jornada del català de clubs es disputarà el 21 d'abril.

El cap de setmana que ve, l'Avinent Manresa iniciarà la Lliga espanyola de Divisió d'Honor, el femení, i de Primera Divisió, el masculí, a Leganés i Gandia, respectivament.