La Penya destitueix l'entrenador Carles Duran

L'entrenador del Joventut Badalona, Carles Duran

L'entrenador del Joventut Badalona, Carles Duran / Arxiu/ Javier Borrego / Afp7 / Europa Press

Europa Press

El Joventut Badalona ha anunciat aquest dilluns la destitució de l'entrenador del primer equip Carles Duran, amb qui han arribat a un acord per rescindir el contracte que unia les dues parts fins al final de la pròxima temporada i amb l'objectiu de marcar un punt d'inflexió.

"Davant la necessitat de revertir la dinàmica i considerant que era el millor per al futur imminent de l'equip, el club i l'entrenador han arribat a un acord per finalitzar la vinculació que els unia fins el juny del 2025", ha anunciat la Penya en un comunicat.

L'entitat verd-i-negra recorda que Carles Duran es va fer càrrec de l'equip en un dels moments més difícils de l'entitat, a principis del 2018, i li agraeixen la feina amb l'equip des d'aleshores.

"La seva arribada va ser un revulsiu, va treure l'equip de la zona de descens i va aconseguir la salvació de la categoria quan semblava impossible. Des d'aquell moment l'equip ha continuat creixent fins a arribar a assolir objectius gairebé impensables", ha destacat el club.

Al llarg de sis temporades amb ell en el primer equip, 13 jugadors del planter han debutat amb el Joventut, en una mostra de la importància que sempre ha tingut, té i tindrà la base per a un Duran que va ser tècnic de les categories inferiors abans d'arribar al primer equip.

"Des del Club Joventut Badalona volem agrair a en Carles tot el que ha fet per la nostra entitat. Han estat més de dues dècades defensant els interessos de la Penya, tant en la seva primera etapa com en aquesta segona", ha apuntat el club en el comunicat.

La Penya, que afegeix que Duran aviat estarà "competint al lloc que li correspon, al màxim nivell", opta per prescindir dels seus serveis en aquest moment, amb l'equip desè a la Lliga Endesa, fora de l'accés a la lluita pel títol, després de perdre a casa contra l'UCAM Múrcia en l'última jornada i després de quedar eliminat a l'Eurocup en els quarts de final.