COPA CATALUNYA MASCULINA

L'Artés es retroba amb la victòria davant del Santa Coloma (71-55)

L'equip dirigit per Pep Piqueras trenca la ratxa de dues derrotes consecutives i continua encapçalant el seu grup

Porter va sobresortir aportant 15 punts

Porter va sobresortir aportant 15 punts / Alex Guerrero

Triomf clau per a la moral i aspiracions del CB Artés davant d'un Santa Coloma necessitat de triomfs per evitar el descens. El conjunt bagenc encadenava dues derrotes i la solidesa defensiva havia de ser la clau per aconseguir un resultat positiu, i així va ser. L'equip entrenat per Pep Piqueras continua encapçalant la taula classificatòria del seu grup, i cada vegada és més a prop de segellar un hipotètic i esperat ascens a Super Copa.

Amb la certesa que dos dels quatre darrers partits que resten de curs al conjunt artesenc poden definir tota la temporada, l'Artés no va sortir a especular davant d'un conjunt de la zona baixa de la taula. De fet, la motivació havia de ser doble, ja que el Santa Coloma encara no ha segellat la permanència. Amb part de la temporada en joc, els bagencs van dominar de l'inici, i malgrat algunes errades tàctiques en la defensa del bloqueig directe, sempre conservaven uns còmodes 10 punts d'avantatge.

La represa havia d'acabar de tancar el partit, i tot i algunes accions de talent aïllades dels colomencs, la tònica era la mateixa: domini artesenc fonamentat en la defensa coral. El darrer quart, de tràmit, va servir a Piqueras per a fer rotacions i mantenir frescos els seus homes més importants pels duels contra Maristes i Vic, tots dos, rivals directes.

GRUP VIA CB ARTÉS: Camprubí 13, Ferran Mas 10, Cuñé 4, Jordà 6, Pujolreu 6 –cinc inicial– Osul 2, Costa 6, Porter 15, Soler, Farell 4 i Eduard Mas 5.

CB SANTA COLOMA: Guillem Rubio, López 12, Arques 15, Ortiz 6 i Morales 6 –cinc inicial– Carmona 2, Curto 6, Manubens, Gómez 4 i Víctor Rubio 4.

ÀRBITRES: Aguilera i del Sol.

PARCIALS: 21-15, 43-28 (descans), 58-46, 71-55