A la venda amb descompte el forfet de temporada de Les Neus Catalanes

Dona accés a Font Romeu Pirineus 2000, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d'Ase, Formigueres i La Quillane

L'oferta del 15% s'acaba el 3 de desembre

Un esquiador a  Font Romeu Pirineus 2000

Un esquiador a Font Romeu Pirineus 2000 / ARXIU

Redacció

Les sis estacions d'esquí alpí de la Catalunya del Nord (Font Romeu Pirineus 2000, Les Angles, Portè Puymorens, Cambra d'Ase, Formigueres i La Quillane), ofereixen de nou el seu forfet de temporada conjunt i, des d'aquest dimarts, 24 d'octubre, i fins al 3 de desembre (inclòs), es pot aconseguir amb un descompte aproximat del 15%.

La suma de pistes d'alpí arriba als 200 quilòmetres i els remuntadors que hi donen accés es poden gaudir amb un únic forfet de temporada agrupat sota el nom de forfet de Les Neus Catalanes.

On es pot comprar el forfet?

Els interessats en adquirir de forma avançada i amb descompte el forfet de Les Neus Catalanes al seu web corporatiu. L'entrega de l'acreditació es farà a l'estació escollida pel client a partir del primer dia d'obertura d'instal·lacions.

També es pot comprar a l'oficina o al web de Viatges Campulié de Barcelona. En aquest cas, l'entrega dels forfets de temporada es farà via l'agència de Viatges Campulié, amb telèfon 93 620 15 61 de l'avinguda Josep Tarradellas 38, local 23, de 08029 (Barcelona).

Descompte per la compra anticipada

adult tarifa normal és de 787 €, queda per 669 €.

El forfet Les Neus Catalanes permet esquiar només a les 6 estacions d'esquí alpí, però presentant-lo es gaudeix d'un -30% de descompte al forfet al domini de les estacions de nòrdic de l'Alta Cerdanya i el Capcir: dominis de La Calme, Els Estanyols i La llosa.

Descompte especial per a famílies de 4 membres amb menors d'entre 5 i 12 anys


A més, en el cas que es comprin 4 forfets de temporada al mateix temps en el si d'una mateixa família, i sempre que a la família hi hagi un menor de 12 anys, aquest 4t forfet del menor queda com a gratuït, mentre que els altres tres queden amb el preu de tarifa normal.

Descomptes per a universitaris


El mateix passi per a estudiants universitaris és de 717 euros, mentre que ara i fins al 3 de desembre queda per 609 €. Es considera Universitaris els que van dels 18 als 24 anys i els cal aportar la documentació que acrediti la condició d'estudiant.