Enxampen un conductor begut que circulava amb una roda punxada a Manresa

L'infractor duplicava la taxa d'alcoholèmia permesa · La Policia Local també va denunciar dissabte un home que conduïa sense permís

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local de Manresa durant un control nocturn

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local de Manresa durant un control nocturn / Arxiu

Alba Díaz

Alba Díaz

La Policia Local de Manresa ha enxampat aquest diumenge un conductor que circulava per la ciutat en estat ebri i amb una roda punxada. Els agents van aturar l'infractor al voltant de 2/4 de nou del matí.

Un indicatiu de la policia va aturar al carrer Puigterrà de dalt un vehicle que circulava amb una roda punxada. Els agents van sotmetre el conductor del vehicle a una prova d'alcoholèmia. L'infractor va ser denunciat administrativament després de donar un resultat de 0,48mg/l en aire aspirat.

Ebri i sense permís de conduir a l'Estat

Agents de la policia local també van intervenir dissabte en la denúncia administrativa d'un conductor que circulava en via urbana sota els efectes de l'alcohol i sense permís de conducció. Els fets van tenir lloc al voltant de les 16 hores quan una patrulla va aturar un vehicle per una infracció dinàmica al carrer Abat Oliba, a l'altura del número 82.

Segons fonts del cos, el conductor del vehicle no disposava de permís de conducció per poder conduir a Espanya. Realitzades proves d’alcoholèmia, l'home va donar un resultat de 0,59mg/l i va ser denunciat administrativament.

Subscriu-te per seguir llegint