Una troballa macabra: apareix emparedat el cos de Sibora Gagani, desapareguda a Torremolinos el 2014

La Policia Nacional ha descobert el cadàver al pis de la seva exparella

L'home està acusat d'haver matat una altra noia fa unes setmanes

Retrat policial de Sibora Gagani

Retrat policial de Sibora Gagani

L.O.

La Policia Nacional ha trobat emparedat en un pis de Torremolinos el cos de Sibora Gagani, una jove que va desaparèixer el 2014 sense deixar rastre, amb 22 anys i després de tenir una relació sentimental amb un home italià. Ell es diu Marco i des d'aquest mes de maig està acusat, també, de l'assassinat de Paula, una noia amb qui mantenia una relació al mateix municipi.

Els agents de la Policia han trobat les restes de Gagani en una bossa d'escombraries darrere una paret del pis de Torremolinos on la jove va conviure amb el detingut fins uns dies abans de la seva desaparició. Es tracta d'un immoble ubicat al carrer García de la Serna, a escassos metres de la Policia Local i l'Ajuntament, i que ja va ser registrada fa unes setmanes, segons han assegurat diverses fonts de la investigació.

Les restes trobades han estat remeses a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga per confirmar que pertanyen a la noia desapareguda mitjançant les proves d'ADN.

Després de ser detingut per la mort de la seva exparella Paula, Marco va confessar haver matat també i emparetat Gagani en veure una foto seva en un tauler d'anuncis de les dependències policials, i va detallat que va fer desaparèixer el cos amb àcid.

Investigació oberta

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Torremolinos investiga formalment el presumpte assassí de Paula per la desaparició de Sibora des de pocs dies després del crim que va tenir lloc a la Carihuela. Una de les primeres mesures que va prendre el jutjat instructor va ser l'autorització de l'entrada i el registre a l'habitatge que el detingut i la desapareguda, italiana d'origen albanès, van compartir a Torremolinos quan van ser parella. Les mateixes fonts apuntaven que ell mateix va esmentar aquesta convivència en presència policial després de ser detingut com a presumpte autor de la mort de la seva última parella, però que posteriorment es va negar a ratificar a la declaració formal prestada davant la Policia Nacional i en seu judicial.

L'investigat, amb antecedents per violència de gènere amb altres parelles, va ingressar a la presó provisional, comunicada i sense fiança com a presumpte autor de l'assassinat de Paula María, mare de tres fills, un dels quals amb el detingut.