Es reprenen les tasques de recerca a la riera d'Ullastrell, on va aparèixer un vehicle amb un cadàver

Hi ha indicis que podria haver una segona persona desapareguda

Un vehicle del cos de Bombers de la Generalitat

Un vehicle del cos de Bombers de la Generalitat / ARXIU

ACN

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers reprenen aquest dijous al matí les tasques de recerca a la riera de Gaià d'Ullastrell (Vallès Occidental), segons han apuntat fonts policials. Dimecres per la nit va localitzar-se un vehicle amb un cadàver a dins, que podria haver estat arrossegat fins el punt fruit de les riuades que va patir la comarca dimarts passat. Fonts policials han indicat a l'ACN que efectius del cos estan treballant en aquesta àrea des de les vuit del matí després que hi hagi indicis que podria haver una segona persona desapareguda. Per la seva banda, els Bombers hi han desplaçat vuit unitats terrestres i una del GRAE subaquàtic, especialitzat en intervencions a l'interior d'aquest medi.

A hores d'ara la cerca se centra a la zona on va aparèixer el 4x4 amb el cos sense vida de l'home. La previsió és que en les properes hores s’ampliï l'àmbit d'actuació, d'acord amb fonts dels Bombers de la Generalitat. 

L'alcalde d'Ullastrell, Jaume Puig, va explicar a l'ACN que la víctima no era un veí del municipi, i que el cotxe presentava signes evidents d'haver estat arrossegat de forma violenta per la riuada. Els Mossos han descartat indicis de criminalitat.