Detenen un conductor begut fent ziga-zagues per l'Eix, a Rajadell

El conductor no tenia assegurança ni la ITV i tampoc portava el cinturó de seguretat

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra / ACN

ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat un home de 43 anys com a presumpte autor de tres delictes contra la seguretat viària i un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Pels volts de les onze del matí els agents van rebre l'avís que un cotxe circulava en sentit contrari a l'Eix Transversal (c-25), al terme municipal de Rajadell i que diversos testimonis s'havien hagut d'apartar per no col·lidir amb el vehicle. Els Mossos es van desplaçar fins al lloc i van localitzar el vehicle infractor, que circulava en el sentit correcte, però ho feia de forma erràtica fent ziga-zagues. Van intentar aturar-lo però va fer cas omís de les indicacions, es va desviar per una sortida i es va acabar aturant en un camí de terra.

Quan els agents es van acostar al conductor van detectar que mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. En el moment d'efectuar la prova d'alcoholèmia, s'hi va negar. Davant d'aquests fets, se'l va detenir per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, per la negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i a la prova de detecció de drogues, per conduir un vehicle de motor de manera temerària i per un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

També se'l va denunciar administrativament per no disposar d’assegurança, no tenir la ITV, no fer ús del cinturó de seguretat i no tenir els pneumàtics amb les condicions òptimes per circular.

El detingut va passar diumenge a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.