Un vehicle es fuga en una col·lisió a Guardiola de Berguedà en una nit accidentada

Hi ha hagut dos sinistres de trànsit més que no han deixat ferits

Una dotació dels Bombers de la Generalitat

Una dotació dels Bombers de la Generalitat / BOMBERS

Helena Carbonell

Helena Carbonell

Un cotxe s'ha fugat aquesta nit a Guardiola de Berguedà després d'un xoc amb un altre vehicle. Els fets han tingut lloc a 1/4 de 2 de la matinada prop de l'església de Sant Llorenç. Segons fonts de Bombers en un dels vehicles hi viatjaven 5 persones grans, tres de les quals van sortir il·leses i dues van ser traslladades a l'hospital de Berga pel Servei d'Emergències Mèdiques. L'altre vehicle va ser el que es va fugar. Els Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets amb 1 dotació.

Cotxes bolcats a Rubió i Castellnou de Bages

Aquesta nit ha estat especialment accidentada perquè a part d'aquest, hi ha hagut dos sinistres més. El primer a Rubió, a la carretera BV-1031. Els fets van tenir lloc a 3/4 de 9 del vespre i un cotxe amb tres ocupants va bolcar sense afectar altres vehicles. Les tres persones van resultar il·leses i van poder marxar pel seu propi peu. Els Bombers van anar fins allà amb dues dotacions per donar-li la volta al cotxe i netejar la calçada.

A més, a Castellnou de Bages un cotxe ha bolcat a 3/4 de 5 de la matinada. L'accident ha tingut lloc a una pista forestal, dins el vehicle hi havia dues persones que van sortir il·leses del sinistre. Els Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets amb una dotació per donar-li la volta al cotxe i netejar la pista forestal.