Tragèdia durant un 'baby shower': s'estavella l'avió encarregat de revelar el sexe del nadó

Una parella mexicana acabava d'anunciar que tindria una nena quan la nau que els havia donat la notícia va accidentar-se

Tragèdia durant un ‘baby shower’: mor el jove pilot de l’avió

Redacció

Redacció

Els ‘baby shower’, una tradició originària dels Estats Units, s’han popularitzat en els últims anys i ara les parelles de tot el món volen conèixer el sexe del seu nadó d’aquesta particular manera. Ara, moltes famílies aposten per festes cada vegada més sorprenents.

És el cas d'una parella mexicana que va organitzar-ne una que va acabar en tragèdia. Van decidir llogar una avioneta per revelar el sexe del seu nadó, que trauria fum blau en cas d’esperar un nen, i rosa si fos una nena. La parella, ubicada davant unes lletres en les quals es podia llegir ‘oh baby’, estava celebrant que tindria una nena quan el pilot va perdre el control de la nau i va acabar tenint un accident uns metres més endavant del lloc on s'estava fent la revelació.

En el vídeo pot observar-se que l’accident es deu a una avaria de l’avioneta. Es torça l’ala esquerra de la nau i el pilot de 32 anys no pot canviar la trajectòria del vehicle. Segons han informat els mitjans locals, va ser traslladat a l’Hospital de Navolato però va morir minuts després per fractures internes.

Molts dels assistents a la festa ni tan sols se n’adonen en el moment de l’accident, com pot veure’s en el vídeo, com és el cas de la parella que està abraçant-se en el centre de la celebració.