Desallotgen una festa rave dins la Serra del Catllaràs, a la Pobla de Lillet

Els Mossos van interposar 22 denúncies per accés motoritzat en un lloc amb espècies de flora i fauna protegides

L'esdeveniment va aplegar entre cinquanta i seixanta persones que es van veure obligades a abandonar la zona

Desallotgen una festa rave a la serra del Catllaràs

Desallotgen una festa rave a la serra del Catllaràs / AGENTS RURALS

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d’Esquadra, en un operatiu conjunt amb els Agents Rurals, van desallotjar aquest diumenge una festa rave en un espai d’interès natural de la Serra de Catllaràs, dins del terme de la Pobla de Lillet. Els agents van enxampar els organitzadors de la festa ‘in fraganti’ i van interposar més de vint denúncies per accés motoritzat en una zona on estava prohibit entrar amb els vehicles. 

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al matí, quan els Mossos d’Esquadra van rebre una alerta per part d’uns veïns de la zona que es van adonar de la presència d’uns joves que anaven preparats amb equips de so i música disposats a muntar una festa il·legal en un entorn d’interès natural de la serra, on hi ha presència d’espècies de flora i fauna protegida, algunes d’elles en perill d’extinció, com ara el gall fer. 

Quan van arribar al lloc dels fets, els Mossos i els Agents Rurals es va trobar els organitzadors de la rave acabant de muntar els preparatius de la festa. A la zona ja hi havia reunides unes cinquanta o seixanta persones, i inclús havien tingut temps de muntar un escenari i unes carpes. Segons els Mossos, tot feia pensar que els organitzadors de la festa s’hi volien establir durant més dies.

Els agents van obligar els assistents a abandonar la zona, que va quedar completament desallotjada a partir de la tarda. A banda, els Mossos van interposar 22 denúncies per accés motoritzat a l’espai d’interès natural