Vuit detinguts d’una banda que obligava dones estrangeres a prostituir-se al Bages i l’àrea metropolitana

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional fan sis escorcolls en domicilis on es traficava amb persones

Un agent de la guàrdia civil

Un agent de la guàrdia civil / Arxiu

ACN

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut aquest dimarts a Manresa, Mollet del Vallès i Gavà vuit suposats membres d’una banda organitzada que obligava dones estrangeres a prostituir-se.

Els agents han escorcollat sis domicilis, on han trobat diversos indicis de tràfic de persones, sobretot dones a les quals explotaven sexualment en prostíbuls de la zona. No es descarten més detencions.

Segons avança El Caso, aquest grup, distribuït en diferents municipis de la província de Barcelona, es dedicava a traficar amb persones, sobretot dones estrangeres, a les quals sotmetia a una explotació sexual constant en diferents prostíbuls de la zona. La investigació del cas, així com les actuacions que han permès la detenció de les vuit persones, s'ha dut a terme per part dels dos cossos policials, en una operació conjunta que encara està en marxa per poder localitzar i detenir la resta de persones implicades en aquesta xarxa. 

Per altra banda, els investigadors tenen l'objectiu de rescatar les dones víctimes del tràfic i de l'explotació sexual. A hores d'ara, els vuit detinguts estan a l'espera de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.