Mor un home abatut a trets per la Guàrdia Urbana a Figueres després d'amenaçar l'excunyada i la neboda amb una escopeta

L'individu ha obert foc contra la casa familiar de l'excunyada i la neboda per una disputa familiar

La casa on es van produir els fets amb els Mossos aquest matí

La casa on es van produir els fets amb els Mossos aquest matí / Santi Coll

ACN

La Guàrdia Urbana ha abatut a trets un home que s'ha presentat aquest vespre a casa de l'excunyada i la neboda amb una escopeta. Els fets han passat a Figueres cap a les 8 del vespre a un domicili familiar situat al carrer Indiquetes, a la zona de l'Aigüeta. Segons fonts municipals, l'individu, d'uns 50 anys, ha amenaçat les dues dones, que s'han refugiat a l'interior de l'habitatge, i ha obert foc. Un cop dins han trucat una veïna, que és agent de la Guàrdia Urbana i que els ha donat instruccions i ha avisat la policia. Quan els agents s'hi han personat, l'home els ha disparat i la Guàrdia Urbana ha respost amb diversos trets. L'agressor tenia diverses ferides a la cama i al tòrax i ha mort a l'hospital de Figueres, on l'han traslladat.

Pels volts de les vuit del vespre, l'home s'ha personat a la casa familiar amb una escopeta i hauria amenaçat l'excunyada i la neboda per una disputa familiar. Totes dues han pogut refugiar-se a l'interior de la casa i han alertat una agent de la Guàrdia Urbana, que és veïna seva i que els ha dit que baixessin les persianes.

L'home ha obert foc contra la casa i, un cop hi ha arribat la policia, també els ha disparat diversos trets. Els agents l'han abatut amb diversos trets a la cama i a la zona del tòrax.

Els agents han aconseguit neutralitzar-lo i detenir-lo però ha quedat malferit i, tot i que l'han intentar reanimar, ha mort cap a les onze de la nit a l'hospital de Figueres. Cap agent ha resultat ferit però s'han trobat diversos casquets a la zona i també a la casa, on els trets han trencat la finestra del menjador.

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que estan revisant la zona i que s'han fet càrrec de la investigació.