Busquen a Madrid una noia de 15 anys que va desaparèixer a Igualada el passat dia de Reis

Una persona que s’ha posat en contacte amb la família diu que la va veure agafant un bus a Barcelona

Fatima Zahra, de 15 anys | ARXIU PARTICULAR

Fatima Zahra, de 15 anys | ARXIU PARTICULAR / ARXIU PARTICULAR

El passat dia de Reis, la igualadina Fatima Zahra, de 15 anys, va desaparèixer de la capital de l’Anoia. En aquests moments, la família tan sols sap que la noia va ser vista a l’Estació del Nord de Barcelona, segons un testimoni que els va trucar per telèfon, amb un bitllet de l’autobús que sortia cap a Madrid.

Fonts de la família de la desapareguda han confirmat a Regió7 que «la persona que la va veure la va descriure tal com va sortir de casa, amb la mateixa roba i aspecte físic», motiu pel qual li donen veracitat al seu relat.

A més, han confirmat que, des de feia temps, la Fatima havia manifestat a alguns membres del seu nucli familiar que volia anar a Madrid. Era una idea que havia explicitat vàries vegades. D’aquesta manera, veurien factible que la jove hagués pogut marxar a la capitat espanyola, agafant un autobús des de la ciutat comtal.

Com ha assegurat aquesta font familiar, han començat a posar-se en contacte amb diverses pàgines de persones desaparegudes a Madrid perquè se’n facin ressò i puguin fer publicacions amb el seu rostre, però, fins al moment, tan sols els han respost dues persones.

La família espera que els cossos policials «actuïn i puguin trobar a la menor com més aviat millor» i «segueixi les pistes que els han ofert els diferents membres del seu àmbit més tancat», com ha manifestat un familiar proper.