Els Mossos investiguen una baralla al carrer Major de Berga

Els fets s'han originat aquesta tarda de dissabte a l'interior d'una botiga de comestibles

El responsable del negoci ha resultat ferit menys greu i se l'ha endut una ambulància

Imatge d'arxiu del carrer Major de Berga, oficialment, carrer de la Ciutat.

Imatge d'arxiu del carrer Major de Berga, oficialment, carrer de la Ciutat. / Arxiu/Anna Costa

Gemma Camps

Gemma Camps

A primera hora de la tarda d'aquest dissabte, entre les 3 i 2/4 de 4, s'ha produït una baralla al carrer Major de Berga (o de la Ciutat) que hauria acabat amb una persona ferida que s'ha endut l'ambulància, segons un testimoni presencial amb qui ha parlat aquest diari, i tal com ha corroborat a posteriori el SEM.

La Policia Local del municipi ha confirmat que hi ha hagut una baralla en un establiment de comestibles per algun tipus de discrepància amb un client, que, posteriorment, ha tornat a la botiga amb algunes persones més. Aleshores, ha estat quan hi ha hagut la baralla a l'interior de l'establiment. Les fonts municipals que han facilitat aquesta informació han afegit que Mossos s'està encarregant d'investigar el motiu de la baralla. Anteriorment, aquest diari ha demanat informació sobre aquest incident al cos policial que, d'entrada, ha assegurat que no els constava l'incident.

Segons el testimoni presencial, dues persones haurien intentat robar en una botiga de queviures. El responsable els hauria enxampat i els ha fet fora. Al cap d'una estona, hi han anat més persones i s'ha produït la baralla, que ha arribat al carrer, a l'altura de la cansaladeria Guitart.

A l'amo del negoci on s'ha produït l'incident l'han ferit. Segons informació del SEM, que hi ha enviat una unitat, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Berga.