Localitzat el cos sense vida de Chago, el jove de 16 anys que va desaparèixer a Tenerife

Va sortir de casa enfadat i la seva pista es va perdre en una muntanya

Santiago José, 'Chago', en fotografies cedides per la seva família

Santiago José, 'Chago', en fotografies cedides per la seva família / CAS OBERT

Tamara Morillo

"Fins mai més. Me'n vaig", van ser les seves últimes paraules. I ho va fer. Se'n va anar. Santiago José -Chago-va deixar a casa telèfon, claus, documentació i diners. Des del mes de setembre passat el buscaven sense descans. "No em tornaran a veure". Ho va complir.

Santiago José Gutiérrez, 16 anys, va desaparèixer el 6 de setembre de 2023 a San Cristóbal de La Laguna (Tenerife).“El meu germà ha estat localitzat.. ai, Chaguito, quant dolor”, confirma la seva germana Luz a CAS OBERT, portal de successos i recerca. "El seu cos ha estat trobat sense vida… és real".

La jove, fa tres mesos, reconstruïa al costat d'aquest mitjà, aquell 6 de setembre, l'últim, i demanava ajuda per a trobar-lo. Traçava els últims passos de Chago. Va desaparèixer en una muntanya. "Va morir aquell mateix dia. El seu cos ha aparegut allí".

La família, que durant setmanes va rebre falses pistes en les quals asseguraven que el jove havia estat vist en una casa okupa, tanca la cerca de la pitjor manera. Les restes del jove han estat localitzats en un radi pròxim al que se'l va veure per última vegada. "En la mateixa muntanya... Sempre estaràs en la meva ment, germanet", promet Dl.