RECEPTA | Ametlles garapinyades
INGREDIENTS
- 250 g ametlles crues sense pell
- 250 g sucre
- 1-2 cullerades d’aigua
- Gotes de suc de llimona
ELABORACIÓ
- Posem el sucre en un cassó de fons gruixut, l’esquitxem amb aigua i hi afegim les ametlles rentades.
- Les remenem, les posem al foc sense deixar de remenar amb una espàtula de fusta fins que el sucre quedi un altre cop sòlid, blanquinós i envolti les ametlles formant una crosta.
- En aquest punt, abaixem el foc i seguim remenant més lentament fins que la crosta sigui lleugerament caramel·litzada.
- Ho aboquem damunt la Silpad, ho reguem amb unes gotes de llimona i ho deixem refredar.
- Es poden guardar en un recipient hermètic.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Turull demana des de Manresa als votants que no deixin que Illa sigui el president