Miguel Bosé sorprèn estrenant-se en el reggaeton: "Vol fer maldats sense que ningú ho sapiga"

El cantant ha tret una col·laboració amb el conegut cantant porto-riqueny Rauw Alejandro

Miguel Bosé, tres joves i Rauw Alejandro en una escena del videoclip

Miguel Bosé, tres joves i Rauw Alejandro en una escena del videoclip / Youtube

R. V.

Miguel Bosé ha passat del 'Amante Bandido' o 'Morenamía' al reggaeton. El cantant ha sorprès la indústria musical amb el llançament de 'Si te pegas', un tema al pur estil reggeaton que ja acumula milers de reproduccions. Amb 67 anys d'edat i desaparegut del panorama musical i televisiu després de ser protagonista d'algunes de les polèmiques més sonades en temps de pandèmia (es va declarar obertament antivacunes), Bosé ha decidit reaparèixer davant el món amb un atrevit videoclip que protagonitza al costat del porto-riqueny Rauw Alejandro, parella de la cantant catalana, Rosalía.

'Si te pegas' és una de les cançons que formen part del nou àlbum que el cantant porto-riqueny prepara per aquest 2023. En ella, un irrecognoscible Miguel Bosé es deixa portar pels ritmes llatins i entona estrofes com "Wepa, wepa, se te vió completa / Estamos en alta, alcohol i pepa", fent referència al consum de drogues al·lucinògenes, més conegudes com "pepas" en l'argot llatí. Dins d'un cotxe i acompanyat per diverses dones, Bosé actua i vesteix com un autèntic reggeatonero: completament de negre i amb unes ulleres de sol fosques.

"Fent aquesta cançó ho has petat", li comenta en xarxes socials Rauw Alejandro al seu company. És gairebé l'únic que el felicita, perquè els comenataris dels seus fans a xarxes són de decepció davant aquest gir musical de l'artista: "Horrible cançó, no necessitava fer això. Un dels grans caient en aquest aberrant món" o "La teva música sempre ha estat exquisida... això no", són algunes de les opinions que poden llegir-se en Instagram.