Cristina Pedroche i David Muñoz acaben de ser pares

Avui, divendres 14 de juliol de 2023 la parella han tingut la seva filla

Cristina Pedroche i David Muñoz acaben de ser pares d'una nena INSTAGRAM

Cristina Pedroche i David Muñoz acaben de ser pares d'una nena INSTAGRAM / Instagram

Cristina Clopés

Una de les parelles més famoses de l'esfera nacional acaben de tenir la seva primera filla en comú. La revista 'Semana' explica en exclusiva com ahir a la tarda Cristina Pedroche va ingressar a l'hospital 'Montepríncipe' de Madrid i avui, al voltant de les 4 de la matinada ha tingut a la primera filla.

En un post d'Instagramla presentadora, ahir mateix va deixar anar una indirecta que molts no van saber detectar, ja que, deixava entre línies que ja havia arribat l'esperat moment: 'Miro el meu cos i no puc estar més orgullosa del camí que hem recorregut durant aquests mesos creant vida. Ara ja estem preparats per acompanyar-te a néixer filla meva. Vine quan vulguis, t'estem esperant.'

Després de 9 anys de relació, la parella ha tingut una petita princesa, de la qual, encara no han revelat el seu nom. Segons fonts de la revista ha estat un part ràpid, natural i sense complicacions. La presentadora d'Atresmedia està en una planta diferent de la de maternitat per tal d'evitar qualsevol tipus de filtració o paparazzi. Ara mateix necessiten tranquil·litat i adaptabilitat a aquesta nova etapa que els espera. Els desitgem una bona nova!