Esbronquen Piqué per enriure's de Shakira i ell respon: "Sóc campió del món, vosaltres no sou res"

L'exfutbolista del Futbol Club Barcelona, famós pel seu caràcter provocador, ha tornat a sorprendre amb una inesperada referència a la mare dels seus fills

Gerard Piqué

Gerard Piqué / EFE

Bruna Segura

El famós ex futbolista Gerard Piqué, sempre provocador, torna a ser el centre d'atenció per un comentari inesperat sobre la mare dels seus fills durant la final de la Kings League. L'incident es va produir mentre gaudia de l'esdeveniment i va decidir incloure l'últim èxit de Shakira en la celebració.

No obstant això, el seu gest no va ser ben rebut pel públic present, que el va escridassar i corejar el nom de la cantant colombiana. Piqué no va dubtar en respondre amb contundència, deixant clar que res no l'afecta. "Sóc campió del món, vosaltres no sou res", va etzibar Piqué al públic de la seva lliga de futbol.

Aquesta vegada, la seva peculiar manera de respondre a les cançons de la seva exparella Shakira l'ha tornat a posar al centre de la polèmica. Sens dubte, l'exfutbolista sap com acaparar l'atenció mediàtica, encara que les seves paraules no sempre caiguin bé entre els espectadors.