Baltasar Garzón i Dolores Delgado es casen

Delgado i Garzón, en una foto d'arxiu

Delgado i Garzón, en una foto d'arxiu / EFE/MIGUEL ÁNGEL MOLINA

Agències

Baltasar Garzón i Dolores Delgado es casen. Després de tres anys de festeig, l’exjutge de l’Audiència Nacional i la fiscal del Tribunal Suprem passaran per l’altar el 3 de desembre. Segons explica La Otra Crónica, del diari El Mundo, tots dos es diran el ‘sí vull’ després d’un idil·li que va néixer l’any 2020.

«Es van conèixer quan Delgado va ser destinada com a fiscal a l’Audiència Nacional el 1993 i Garzón, que ja havia arribat a l’estrellat després de la famosa operació Nécora, era titular del jutjat número 5. Van treballar junts en diferents causes relacionades amb el narcotràfic, el crim organitzat o el terrorisme d’ETA i es van tornar inseparables», segons aquest mitjà.

La parella, de 68 i 61 anys, fa així un pas més en la seva relació, després d’una mala temporada per a Delgado, en la qual el Suprem li va anul·lar l’ascens a fiscal de la Sala Militar.

Tots dos havien tingut relacions prèvies: Garzón va estar casat amb la mare dels seus tres fills, Rosario Molina, i Delgado, amb Jordi Valls Capell, pare dels seus dos fills.