La filla de José Luis Gil, sobre l'estat de l'actor: "No crec que pugui tornar a la televisió"

Última hora sobre el preocupant estat de salut de l'intèrpret de "La que se avecina" 

José Luis Gil

José Luis Gil / ARXIU

Paula Ordóñez

Ja fa dos anys que l'actor José Luis Gil es recupera de l'ictus que va canviar la seva vida. La seva filla, Irene Gil, actualitza sovint el seu estat de salut per posar al dia tots els amics, companys i seguidors que es preocupen per l'artista. I tot i que els avenços en la recuperació de l'intèrpret són innegables, les greus conseqüències de l'ictus que va patir estan fent que el procés pel que està passant Gil, Enrique Pastor a la sèrie "La que se avecina", sigui molt dur.

Membres de repartiment de Gil a la coneguda comèdia de Telecinco han llançat durant els darrers mesos missatges d'esperança, tot desitjant tornar a veure l'actor fent d'Enrique Pastor a la petita pantalla. La seva filla però, que actua com a portaveu de la família, es mostra molt prudent i realista: "Estem molt lluny de que això passi", ha apuntat en una entrevista concedida a la revista Pronto. Tant és així que Irene Gil parla amb claredat: "No crec que el meu pare pugui tornar a la televisió. Jo no li veig, però tant de bo ens equivoquem i tot canviï a millor en el futur, però estem perdent les esperances".

Les bones notícies són que Gil té mobilitat, reconeix tothom i és conscient de tot el que passa -a ell i al seu voltant- però l'ictus el va afectar a la part del cervell relacionada amb la comunicació, i seriosos problemes per expressar-se.

Una escena de "La que se avecina" en què apareix Jose Luís Gil

Una escena de "La que se avecina" en què apareix Jose Luís Gil / Agències

"La seva vida no tornarà a ser la mateixa"

Fa unes setmanes, Irene Gil va voler agrair a les xarxes tots els missatges de suport que li arriben diàriament al seu pare. "Sentir tant d'afecte és un honor. És dur haver de parlar en nom seu, m'agradaria que ell pogués respondre als vostres missatges".

En la seva publicació, deixava constància que encara els queda un llarg camí per recórrer en la recuperació: "Han passat dos anys i tots estem assumint que la seva vida no tornarà a ser la mateixa. És un cop terrible i que costa encaixar, ho intentem. Lluitem per afrontar aquesta situació que és molt complexa i dolorosa. Gràcies per la vostra prudència i el vostre respecte”, va agrair al seu compte d'Instagram.

TEMES