Revelen la causa de la mort de Daniela Costa

El marit de Daniela, explica les causes de la mort

La malaltia de l'actriu

Les causes de la mort de Daniela Costa

Les causes de la mort de Daniela Costa / Arxiu

Portem unes setmanes molt dures si parlem del cinema espanyol. Dues actrius molt conegudes han mort en poc temps de diferència i a més, eren molt joves. Itziar Castro de 46 anys va patir una mort sobtada, segons l'autòpsia, mentre estava assajant un espectacle de natació. Daniela Costa de 42 anys va morir després de lluitar amb una malaltia.

L'actriu va triomfar amb les sèries "Mis Adorables Vecinos", "Al salir de clase" o "Hospital Central"

El marit de Daniela Costa va revelar a les seves xarxes socials, la conseqüència de la mort de Daniela. La jove actriu catalana va patir càncer de mama i no el va superar. Oskar Salcedo ha quedat vidu amb un fill d'ambdós. En el post, Oskar ha donat les gràcies a Daniela per tot el que han viscut i li ha expressat el seu gran amor.

"És l'ésser humà més gran i impressionant que he conegut. Des del fons del meu cor us envio el meu agraïment per totes les mostres d'amor i afecte. I us demano que li envieu les vostres millors vibracions de la forma que cregueu oportuna"

una petita part de les paraules del seu marit Oskar.

El càncer de mama

Aquest tipus de càncer va ser el més diagnosticat en tot el món durant l'any 2020 amb 2.261.419 persones afectades. L'any 2022 van aparèixer 34.750 nous casos de càncer de mama a Espanya. La probabilitat de desenvolupar càncer en dones d'entre 40 i 44 anys és del 3,2%, segons les dades de "Red Española de Registros de Cáncer (REDECAN).

Estimació dels càncers el 2020

Estimació de càncers diagnosticats el 2020 a tot el món / © International Agency for Research on Cancer 2022

Entre els anys 2020 i 2040 s'estima que hi hagi 8.492 persones que morin per patir aquest tipus de càncer, segons International Agency for Research on Cancer 2022.

El 2022 van morir 6.572 dones a Espanya per patir un tumor maligne de mama.

La taxa de supervivència és d'un 85,5%.