Vols conèixer les Administracions de Loteria amb més sort de Catalunya?

El sorteig de la Loteria de Nadal està a la cantonada

Coneix les administracions catalanes amb més sort

Ves-hi a comprar el teu dècim, afanya't que queden pocs dies!

El gran sorteig de la Loteria de Nadal

El gran sorteig de la Loteria de Nadal / EFE/ Javier Lizón

Només queden uns dies perquè se celebri el sorteig de la Loteria de Nadal; estàs preparat? Ja tens els teus dècims? El pròxim divendres 22 de desembre de 2023 a les 9 hores, al Teatre Reial de Madrid, començarà el sorteig de la Loteria de Nadal. Esperem que la sort estigui del vostre costat! Però, saps com aconseguir-la? Ves a les administracions que més premis de Nadal han repartit a Catalunya.

La Loteria de Nadal repartirà un total de 2.380 milions d'euros

Les administracions que han repartit més premis a Espanya

Si separem Espanya per regions, Catalunya, Madrid i Andalusia són les 3 comunitats autònomes que més premis han repartit al llarg de la història del sorteig de Nadal. Barcelona ha repartit 58 vegades la sort i Madrid 92.

Olot, l'any 2022, segon premi de la Loteria de Nadal

Olot, l'any 2022, segon premi de la Loteria de Nadal / EFE/Siu Wu

Catalunya i la sort de les seves administracions

Ara arriba el moment de desvelar les administracions de loteria amb més sort de Catalunya. En aquesta zona els premis han estat repartits per diverses zones, tot i que, Barcelona s'emporta la part més important.  

  • "Loteria Valdés": aquesta administració va obrir el 1905 i a l'any següent, va repartir el seu primer "Gordo". Però, com diem, el seu primer "Gordo", perquè ja n'ha repartit 7: l'últim va ser l'any 1988. A part d'aquests primers premis, n'ha repartit molts altres relacionats amb la Loteria de Nadal. L'administració "Loteria Valdés" té uns 2.500 números disponibles per la Loteria de Nadal. La podeu trobar online o al carrer de la Rambla 88-94 de Barcelona.
  • "El Gat Negre": l'administració es va obrir el 1912 i en els anys 1938 i 1951 va repartir el segon premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. Dos anys després, el 1953, va entregar el tercer premi. I el 2003,2004, 2010 i 2017 va repartir diversos premis relacionats amb la Loteria de Nadal, comptant el 5è premi d'aquest. L'administració la podem trobar online o al carrer Pelai 1 de Barcelona.
  • I ara toca una altra administració molt famosa, de la qual, de segur tots n'heu sentit a parlar: "La Bruixa d'Or". Aquesta administració la trobem a Lleida i, concretament, al poble de Sort. Aquesta administració és la que més dècims ven arreu d'Espanya. "La Bruixa d'Or" va començar l'any 1986 i ja ha repartit més de 3.200 milions d'euros. El 2003 va repartir el primer premi de "El Gordo" de Nadal. L'any següent va patir la mateixa sort i el 2007, altra vegada.

La Loteria de Nadal de 2022

Olot i Puigcerdà, l'any passat van vendre el segon premi de la Loteria de Nadal amb el número 04074. Montgat, Barcelona i Tarragona van rebre vuit cinquens premis.

Així doncs, ja teniu un dècim de les administracions amb més sort de Catalunya? Encara ets a temps de comprar-lo online. Recorda que tens temps d'adquirir el teu número fins al dijous 21 de desembre, corre perquè queden pocs dies!