Regió7

Regió7

Directe Última actualització 13:40

Grossa de Nadal 2023: un dècim de la Grossa de Nadal cau a Manresa

 • La llista dels premis principals

  Si encara no has tingut temps de revisar quins han estats els premis més destacats del sorteig de la Loteria de Nadal 2023, consulta'ls a continuació:

 • L'emoció d'un venedor de la Grossa: "el que més m'il·lusiona és poder dir-li a la mare"

  El propietari de l'administració de loteria Sagarrull de Girona, Alfred Alís, ha tret el cava poc després que s'hagi cantat la grossa. Un dels dècims del primer premi s'ha venut aquí, a la plaça Marquès de Camps. El 8.8008 és un número que ha sortit per màquina -Alís creu que a l'atzar- perquè ahir l'administració ja havia esgotat tots els bitllets físics del sorteig de Nadal. "Cada any esperem amb candeletes poder donar el primer premi", explica el propietari. I aquest 2023, per primer cop, l'administració n'ha repartit un pessic. Alís diu que allò que li fa més il·lusió és poder anar a veure la seva mare, delicada de salut, i dir-li: "Hem venut la grossa". Ella va engegar el negoci fa 30 anys i s'ha passat moltes hores rere la finestreta.

  El propietari de l'administració Sagarrull de Girona i les dues treballadores celebrant haver venut un dècim de la grossa ACN

 • L'administració de Sant Joan Despí que reparteix part del segon premi:"és molt emocionant"

  L'administració de Sant Joan Despí número 1 ha venut una sèrie del 58303, el segon premi de la Rifa de Nadal. En total, cada dècim està dotat amb 125.000 euros i 1.250.000 euros la sèrie. "És molt emocionant", ha dit la Montse, la propietària de l’establiment, que explica que en 45 anys d’història del local “mai havia repartit un premi com aquest”. Tant bon punt els nens de Sant Ildefons han cantat el premi, desenes de veïns s’han apropat fins a la plaça d’Espanya del municipi per a felicitar-la. També hi ha hagut algun premiat que ha volgut compartir la seva alegria, com ara dos germans del municipi a qui la seva àvia els havia regalat un d’aquests números i que han comentat que faran servir els diners per “a pagar els seus estudis”.

  Dues treballadores de l'administració de loteria de Badalona on ha tocat part de la grossa de Nadal celebren el sorteig ACN

 • Els premis més quantiosos Catalunya

  La rifa de Nadal ha somrigut a Catalunya amb 33,2 milions d’euros d’un dels quarts premis que s’han repartit a Granollers. La grossa, el 88008, també ha tocat: 8 milions d’euros a Badalona (dues sèries), 4 a Sant Vicenç dels Horts (una sèrie) i 4 més a Tortosa (una sèrie més). El segon premi ha deixat una sèrie a Sant Joan Despí (1.250.000 euros). Destaquen els 3,1 milions de Salt, 52 sèries d’un cinquè. De fet, han tocat pràcticament tots els premis, excepte el primer cinquè que s’ha cantat i el tercer premi. A Pineda de Mar s’han repartit 2,1 milions d’un altre cinquè premi, que s’han venut a través de dècims en un restaurant.

 • L'experiència de vendre la grossa de Nadal i quatre cinquens

  L'administració del centre comercial Les Arenes de Barcelona ha estat una de les protagonistes de la rifa de Nadal: ha repartit dos dècims de la grossa i quatre cinquens premis (el 45353, el 88979, el 1568 i el 57421). "Els somnis es fan realitat i no em vull imaginar la cara d'alegria de les persones que van comprar el dècim", ha expressat el director de l'administració, Víctor Fernández, que ha explicat que tots els dècims es van comprar presencialment i van fregar-se per "la pedra d'or", un amulet de l'administració que "beneeix tots els números". "La sort s'ha de treballar diàriament", ha exclamat Hernández. En total, han repartit 896.000 euros.

  Els treballadors de l'administració de les Arenes celebrant el primer premi ACN

 • Més premiats de la Grossa a Catalunya

  La Grossa ha venut dues sèries a Badalona i una més a Sant Vicenç dels Horts i a Tortosa. A més, s'han repartit dos dècims a Barcelona i a Girona, i un més en altres sis municipis catalans: Cornellà de Llobregat, Manresa, l'Hospitalet de Llobregat, Horta de Sant Joan, Reus i Figueres. El primer premi, que s'ha fet esperar i s'ha cantat a les 13.16 hores, està dotat amb 4 milions la sèrie i 400.000 per dècim. Més enllà de Catalunya, s'han venut 50 sèries a Madrid, 20 a Jaén i 15 a Écija (Sevilla).

 • La Grossa esquitxa Manresa!

  Un dècim del 88008, el primer premi, s'ha venut a l'establiment situat al carrer de Sant Cristòfol, 39.

 • Finalitza el sorteig

  I fins aquí el directe de la Loteria de Nadal 2023. Moltes gràcies per acompanyar-nos!!

 • LA GROSSA!!!!!!!!!!!

  El 88008 és el número agraciat amb el premi més gran del sorteig de la rifa del 2023, que enguany ha batut el rècord de ser la Grossa que arriba més tard de la història de la Loteria de Nadal. 

 • JA TENIM EL SEGON PREMI!

  Es tracta del 58303. Aquest segon ha repartit una sèrie a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) i un dècim a Palamós (Baix Empordà). El premi, que ha sortit a les 13.02 hores, està dotat amb 1.250.000 euros per sèrie, 125.000 al dècim. Més enllà de Catalunya, s’han venut 130 sèries a La Corunya i 45 a O Grove (Pontevedra).

 • Rècord de la Grossa més tardana

  El sorteig d'enguany de la rifa de Nadal acaba de batre un rècord: el de la Grossa més tardana. El 2014 va sortir a les 13 hores.

 • Últim filferro de la vuitena taula

  Continuem esperant la Grossa i el segon premi. Emoció màxima al Teatro Real!

 • Què puc guanyar si em toca La Grossa?

  Si ets l'afortunat que té el dècim premiat amb La Grossa de la Loteria de Nadal, guanyaràs 20.000 euros per euro gastat, és a dir, 400.000 euros el dècim. Si el teu número és premiat amb un segon premi, el premi és de 6.250 euros per euro gastat, és a dir, 125.000 euros el dècim.

 • Què cal fer si et toca la Grossa de Nadal?

  Qualsevol que tingui un dècim de la Grossa de Nadal, somia que li toqui. Guanyar la Loteria pot encegar més d’un i, per tant, és fonamental mantenir el cap a lloc i la ment freda abans de prendre decisions errònies que a la llarga poden passar factura.

  1.  No perdre els papers. Es recomana agafar aire després de la notícia i assimilar el premi
  2.  No revelar a tort i a dret el teu premi
  3.  No us precipiteu a deixar la feina
  4.  Cobrar el premi en una entitat on no et coneguin
  5.  Posa’t en mans d’experts per invertir el teu premi
 • Un dècim premiat, venut a última hora a Castellterçol

  Un veí del poble va comprar una butlleta del número 88.979 (cinquè premi) a 2/4 d'11 de la nit de dijous, venut a l'administració mixta del bar restaurant Imperial.

 • Tot seguit, surt el segon quart: 41147

  Aquesta taula no dona treva i, després de l'últim cinquè, surt el segon quart: el 41147. El número ha estat venut a Granollers i a Peñaranda de Bracamonte (Salamanca). 

 • Últim cinquè

  Els bombos treuen l'últim cinquè: el 37038.

 • Veure més


Compartir l'article