Castellterçol arreplega 6.000 euros amb un dècim d'un cinquè de la Grossa venut a última hora

Un veí del poble va comprar una butlleta del número 88.979 a 2/4 d'11 de la nit de dijous, venut a l'administració mixta del bar restaurant Imperial 

El bar restaurant Imperial, de Castellterçol, és una admistració mixta

El bar restaurant Imperial, de Castellterçol, és una admistració mixta / ARXIU

Jordi Escudé

Jordi Escudé

Un veí de Castellterçol ha arreplegat la sort, pels pèls, amb un dècim d'un cinquè premi, el 88979, del sorteig de la Grossa de Nadal, valorat en 6.000 euros, i que va adquirir al bar restaurant Imperial, d'aquesta localitat. El jove, de nacionalitat estrangera i que fa poc més d'un any que viu al poble, va comprar la butlleta premiada cap a 2/4 d'11 de la nit de dijous, poc abans que es tanquessin les vendes per a la rifa d'enguany.

El bar restaurant Imperial de Castellterçol és una administració mixta i, per tant, pot vendre loteria però només per màquina, i així és com l'afortunat va aconseguir el dècim. El propietari del local, Fernando Bacter, explicava que abans de quedar-se el número premiat, el jove havia fet dos intents anteriors de compra, amb números acabats en 5 i en 7, "però com que no n'hi havia es va quedar l'acabat en 9", i ha resultat ser el dècim afortunat. "Ha estat només un número però estem molt contents i ens fa molta il·lusió haver-lo venut", deia Bacter, tenint en compte que tot just va adquirir aquest negoci el 13 de novembre, tot i que el restaurant i l'administració ja tenen més de 30 anys, "i mai havia donat cap premi important per Nadal".

Com que aquesta administració no té paperetes físiques amb números fixes, Bacter aposta cada setmana per un número diferent triat a l'atzar de la rifa de Nadal per vendre a través de la màquina. Explica que sol ser el que més demana el client, "i si hagués sortit un d'aquests hauria beneficiat a moltes més persones". Tanmateix, es mostrava molt satisfet per haver venut aquest dècim, pel jove premiat i pel negoci, i ho veu com "un senyal que hem començat bé" en aquest primer mes d'arrencada.