Últim dia per comprar Loteria de Nadal 2023: fins a quina hora es pot fer?

Ja sigui físicament en una administració o a través d'Internet, avui és la darrera oportunitat per adquirir dècims

Demà, pots seguir el sorteig de la Grossa en directe a Regió7

Una administració ven números de Loteria de Nadal

Una administració ven números de Loteria de Nadal / Arxiu

Manresa

Aquest dijous, 22 de desembre, se celebrarà l'esperat sorteig de la Loteria de Nadal amb la seva tradicional pluja de milions. Al Teatro Real de Madrid ja està pràcticament tot llest perquè els nens de San Ildefonso reparteixin la sort i més de dos milions d'euros en premis.

Poques hores abans del sorteig encara hi pot haver algú que s'hagi despistat o esperi a l'últim moment per comprar un dècim. En aquests casos, convé informar-se per saber fins a quin dia i hora es pot comprar loteria per al sorteig de la Grossa.

Actualment hi ha dues maneres de comprar els dècims: de forma presencial visitant una administració de totes les que hi ha repartides per tot Espanya o en línia a través de les pàgines web d'aquests mateixos punts de venda autoritzats, sempre que ofereixin aquest servei.

Recordeu que, per saber si el vostre dècim ha estat premiat, el dia 22 de desembre podeu visitar Regió7.cat.

Segons informa Loteries i Apostes de l'Estat al seu lloc web, els que decideixin anar a comprar físicament la loteria a la seva administració habitual ho poden fer fins aquest dijous, 21 de desembre, a les 22 h. Ara bé, es recomana contactar directament amb l'administració o visitar la seva pàgina web per saber fins a quina hora estaran oberts, ja que moltes tanquen abans de les 22 h. I si esperes fins al final, et pots quedar sense el dècim.

Els qui prefereixin fer-ho a distància, des del seu ordinador, tablet o mòbil, també podran comprar les butlletes fins a les 22 h, d'avui, 21 de desembre. En qualsevol cas, si es fa en línia, és fonamental fer-ho a través de les pàgines web d'establiments oficials i autoritzats per Loteries i Apostes de l'Estat.

El dia del sorteig podreu saber si el vostre dècim ha resultat premiat amb el comprovador de premis de la Loteria de Nadal 2023 de Regió7.