Una avaria deixa sense aigua 57 llars dels carrers Gaudí i Trieta de Manresa

Un veí assegura que va comunicar la interrupció del subministrament dilluns a les 9 del vespre

El servei s'ha recuperat aquest dimarts al voltant de 2/4 de 3 del migdia

Imatge del punt de l'avaria

Imatge del punt de l'avaria / Aigües de Manresa

Redacció

Una avaria, ja resolta, a la xarxa d'aigua de Manresa ha afectat 57 famílies des de dilluns a les 9 del vespre fins a aquest dimarts al migdia. Es tracta de veïns que viuen al carrer Gaudí, entre els números 22 i 52, i al carrer Trieta 14-16.

El problema a la xarxa es va produir a l'alçada del número 32, segons Aigües de Manresa. Un veí del sector ha explicat que va comunicar l'avaria a les 9 del vespre de dilluns i la companyia municipal primer va situar el restabliment del servei entre les 11 i les 12 del migdia de dimarts, però amb posterioritat ha afirmat que l'avaria era més complexa del que s'havia previst inicialment i la nova previsió era que les llars tornessin a tenir aigua a l'entorn de 2/4 de 4 de la tarda. Finalment, la incidència ha estat resolta avui al voltant de 2/4 de 3 del migdia.

Un veí afectat demanava si era possible que Aigües de Manresa i l'Ajuntament es plantegessin que quan es produïen talls de subministrament a ple estiu s'habilités alguna forma de subministrar aigua puntualment als veïns, sobrtetot per fer servir als sanitaris de les llars. També es queixava que en aquell punt hi havia avaries recurrents.