Tall de trànsit al carrer de Sant Antoni Maria Claret per obres d'Aigües de Manresa, a partir de dimarts

No es podrà accedir al vial entre la carretera de Santpedor i el carrer del Pare Clotet durant aproximadament una setmana

A partir del mateix dimarts es restablirà el doble sentit de circulació a la carretera de Santpedor

Afectacions a la carretera de Santpedor per les obres d'Aigües de Manresa

Afectacions a la carretera de Santpedor per les obres d'Aigües de Manresa / SEBASTIÁN PULIDO

Redacció

L'Ajuntament de Manresa informa que aquest dimarts es tallarà el trànsit al carrer Sant Antoni Maria Claret, entre la carretera de Santpedor i el carrer del Pare Clotet, en el marc de les obres que Aigües de Manresa està desenvolupant per renovar l’artèria de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor, entre la plaça de Mallorca i la de la Bonavista.

Les afectacions tindran una durada aproximada d’una setmana. No es podrà accedir al carrer de Sant Antoni Maria Claret des de la carretera de Santpedor. Els vehicles que circulin pel carrer de Sant Antoni Maria Claret o bé que surtin de l'Estació d'Autobusos es desviaran pel carrer del Pare Clotet en direcció a la carretera de Vic.

El servei de Bus Manresa, en totes les seves línies excepte la Línia 3 Mion, i els serveis de busos interurbans, es veuran afectats pels desviaments de trànsit establerts. Es poden consultar les afectacions de Bus Manresa a l'App Bus Manresa, en aquesta web o bé al telèfon 93 875 71 50. Pel que fa als busos interurbans, es pot sol·licitar informació a través del telèfon 93 874 68 00 (Estació d'Autobusos).

En el marc de les mateixes obres, a partir de dimarts es restablirà el doble sentit de circulació a la carretera de Santpedor, entre la plaça de la Bonavista i la plaça de Mallorca.