El president d'Òmnium, Xavier Antich, no assistirà a l'assemblea anual d'Òmnium Bages-Moianès

A l'acte d'aquest divendres es renovarà part de la junta directica i Sílvia Sanfeliu assumirà la presidència de l'entitat

Sílvia Sanfeliu assumirà la presidència d'Òmnium Bages-Moianès

Sílvia Sanfeliu assumirà la presidència d'Òmnium Bages-Moianès / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, no assistirà finalment a l’assembla anual de socis que d’Òmnium Bages-Moianès celebrarà aquest divendres a Manresa, tal i com era previst en un principi.

A l’ordre del dia de l'assemblea de socis hi ha l’elecció de la meitat de càrrecs de la junta. També es farà un balanç de les activitats realitzades durant l’any passat i el pla de treball per al 2023.

L'assemblea començarà a les set, en segona convocatòria, i se celebrarà a l'Espai Òmnium de Manresa, al carrer obreroca, seu territorial de l'entitat.

La cloenda de l’assemblea anirà a càrrec de Gerard Pijoan, membre de la Junta Directiva, que en la seva intervenció parlarà del paper d’Òmnium en el moment que viu el país.

Renovació de junta

La directora escènica i dramaturga Sílvia Sanfeliu Morros encapçala l’única candidatura que s’ha presentat. També es renovarà la vicepresidència, la tresoreria i cinc vocalies.

Un cop tancat el termini per presentar candidatures a les eleccions parcials només hi ha hagut una única dins el termini establert. És la formada per: presidència, Sílvia Sanfeliu i Morros; vicepresidència, Montse Pujol i Malagarriga; tresoreria, Enric Massaneda i Drets; vocalies, Germà Cabrera i Jo, Maria Camp i Pla, Núria Alcoceba i Serrabasa, Jaume Puig i Ibáñez i Mireia Cirera i Pintó.

La candidatura es podrà votar abans de començar l’assemblea, a partir de les 18.30 h, i fins al punt 3 de l’ordre del dia, en què es presenta la llista.

L’assemblea se celebrarà a l’Espia Òmnium, al carrer Sobrerroca. Sanfeliu subsiturià Anna Vilajosana al capdavant de l’enitat.