Els metges Amand Rotllan i Antònia Flor, d'Althaia, reben el Premi a l'Excel·lència Professional

El lliurament del guardó que atorga el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona s'ha fet aquest dilluns

Foto de grup dels premist pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Foto de grup dels premist pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona / CoMB

Redacció

Els metges de la Fundació Althaia de Manresa Armand Rotllan i Antònia Flor, han estat distingits amb els Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB). El lliurament es va fer aquest dilluns al vespre.

Rotllan és especialista en Medicina del Treball i Medicina Familiar i Comunitària, i Antònia Flor és metgessa adjunta del Servei de Medicina Interna i forma part de la unitat de Malalties Infeccioses.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.

Segons el CoMB, la distinció poa en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat prop de 900 professionals i 45 equips.

El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: medicina d’atenció hospitalària, medicina d’atenció primària, medicina d’altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Aquest any han rebut el guardó 53 metges i quatre equips professionals.

Entre els guardonats també hi ha la pediatra del CAP de Navàs Isabel Soler.

L’edició d’enguany ha estat dedicada al metge Albert Jovell, traspassat fa deu anys, i a la seva tasca i contribució en favor de donar valor a l’experiència del pacient.

Durant l’acte, hi han intervingut el president del CoMB, Jaume Padrós; la vicepresidenta, Elvira Bisbe, i el vicepresident, Jaume Sellarès. En representació dels guardonats ha parlat el neurocirurgià de l’Hospital de Bellvitge Andreu Gabarrós.