La pediatra del CAP Navàs Isabel Soler rep el Premi a l’Excel·lència del Col·legi de Metges de Barcelona

La guardonada, nascuda a Balsareny, treballa al centre navassenc des de fa onze anys

D'esquerra a dreta, Nuria Prat, Isabel Soler, Encarna Sanchez i Anna Escalé, a l'acte de lliurament

D'esquerra a dreta, Nuria Prat, Isabel Soler, Encarna Sanchez i Anna Escalé, a l'acte de lliurament / ICS CATALUNYA CENTRAL

Redacció

Isabel Soler (Balsareny,1968) ha rebut el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) per la seva trajectòria professional com a pediatra d’atenció primària. El guardó també ha estat lliurat a més d’una vintena de professionals o equips de l’Institut Català de la Salut (ICS) durant una celebració a l’Auditori AXA de Barcelona.

El Col·legi atorga els premis en reconeixement de trajectòries professionals basades «en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència». Soler, pediatra de l’Equip d’Atenció Primària Navàs, destaca que rebre la distinció "és una satisfacció i un honor immens, i un reconeixement per a tots els pediatres d’atenció primària que fem una feina potser poc visible, però molt important».

Isabel Soler a la consulta del CAP Navàs

Isabel Soler a la consulta del CAP Navàs / ICS CATALUNYA CENTRAL

Soler treballa de forma continuada a l’ICS des del 2003. Des del 2012 forma part de l’Equip d’Atenció Primària Navàs, però anteriorment ha estat pediatra a altres equips, com el dels centres d’Atenció Primària Vacarisses, Castellbell, Sagrada Família o Santa Coloma de Queralt.

Aquests guardons, que es lliuren des de l’any 2004, reconeixen cada any la trajectòria de 42 professionals de diferents àmbits assistencials. També premien quatre equips professionals que han destacat per la seva tasca i treball en equip.

Foto general dels guardonats aquest any

Foto general dels guardonats aquest any / ICS CATALUNYA CENTRAL

Els premis es concedeixen anualment a criteri dels jurats constituïts per professionals de medicina de reconegut prestigi i, per això, són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar de qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.