Un dècim venut per terminal a l’administració número 4 de Manresa rep un cinquè premi

S’endurà 6.000 euros, 300 per cada euro jugat

L'administració de loteria és a la cruïlla del Sant Antoni Maria Claret amb carretera de Santpedor

L'administració de loteria és a la cruïlla del Sant Antoni Maria Claret amb carretera de Santpedor / J.M.G.

Jordi Morros

Jordi Morros

Un dècim venut per terminal a l’administració de loteria número 4 de Manresa del carrer Sant Antoni Maria Claret, ha estat premiat amb un cinquè premi de la Grossa de Nadal. S’endurà 6.000 euros. 300 per cada euro jugat. El número premiat és el 01568, que ha estat molt repartit arreu de l’estat.

El propietari de l’administració, David Carmona, ha assegurat que cada cop és més habitual vendre números de loteria de la Grossa per terminal, sobretot els darrers dies poc abans del sorteig. La gent busca terminacions concretes i en la mesura que sigui possible, si és que hi són i estan disponibles, es busquen per terminal.

A més a més, els números baixos i els números més alts, que habitualment acostumen a ser els menys sol·licitats, són els que més es venen per terminal i no pas amb els dècims habituals.

Aquest divendres al migdia hi havia poc moviment a l’administració, a la cruïlla del carrer Sant Antoni Maria Claret amb la carretera de Santpedor. Acostuma a passar els dies de sorteig, i més si és el de Nadal. A la tarda preveuen que ja s’hi comenci a acostar gent per si ja poden cobrar en el cas que tinguin algun dècim premiat. Hi haurà, doncs, més moviment.

Aquest cinquè premi ha estat molt repartit. La part més important, 35 sèries, s’ha repartit a Pineda de Mar i 30 sèries més a Tarragona. A partir d’aquí s’han venut entre 10 i un dècim a llocs com Madrid, L’Hospitalet de Llobregat, L'Ametlla de Mar, Pamplona o Sevilla.