El Multicinemes Bages Centre de Manresa projecta el documental sobre el cas dels germans Orrit

La sessió tindrà lloc aquest dijous, dia 18 de gener, a les 8 del vespre

L'Isidre i la Dolors van desaparèixer el 1988 de l'Hospital Sant Joan de Déu

Redacció

El documental Els Orrit, que explica el cas de la desaparició dels dos germans de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, es podrà veure aquest dijous, dia 18 de gener, a les 8 del vespre, al multicinemes Bages Centre de Manresa.

Dirigit per Ferran Ureña i per Marc Solanes, es tracta d'una reconstrucció del que va passar a partir de la nit del 4 al 5 de setembre de l'any 1988, quan Isidre i Dolors Orrit van desaparèixer de l'hospital de Manresa en unes circumstàncies totalment inexplicables i sense deixar cap rastre. L'Isidre tenia 5 anys i la seva germana, 17.

Al documental, les veus de la família, que 36 anys després continuen la seva lluita per esclarir els fets i localitzar els dos germans, juntament amb episodis com l'aparició del cas al conegut programa Quién sabe dónde de Paco Lobatón, van posant negre sobre blanc el que se sap d'un fet tràgic que, en el seu dia, no va tenir al seu costat el suport que requeria.

Recentment, fruit del treball incansable de la família per saber què va passar, aquest diari va publicar sengles fotos amb la reconstrucció de com serien els dos germans Orrit actualment.