Aquest divendres es restableix el trànsit al carrer del Carme de Manresa, i les fotomultes a Sobrerroca

Aigües de Manresa ha fet treballs de substitució de peces del paviment malmeses

Mentre han durat les obres, iniciades dilluns, no ha funcionat el control d'accés

Carrer del Carme de Manresa

Carrer del Carme de Manresa / Arxiu/G.C.

Redacció

L’Ajuntament de Manresa informa que, demà divendres, 15 de març, a les 7 de la tarda es reobrirà el trànsit de vehicles habitual al carrer del Carme, un cop finalitzin els treballs de substitució de les peces del paviment malmeses per les obres de renovació de la xarxa soterrada d'aigua realitzats per Aigües de Manresa al tram entre els números 17 i 29.

Les obres van començar dilluns d'aquesta setmana al tram situat entre els números 17 i 29. Les afectacions al trànsit han suposat que els vehicles poden passar pel carrer de Sobrerroca cap a la plaça Major i la Baixada del Pòpul, atès que aquests dies s'ha desactivat el sistema de fotomultes.

Amb motiu d'aquesta actuació, i fins demà divendres, les afectacions al trànsit són les següents:

  • S'ha tallat el trànsit de vehicles del carrer del Carme, entre la plaça del Carme i el carrer del Joc de la Pilota.
  • S'ha tallat l’accés de vehicles al passatge dels Amics des del carrer de Sobrerroca, excepte veïns (per accedir a plaça del Carme i a la plaça del Milcentenari). Els vehicles que circulen pel carrer de Sobrerroca no poden girar pel passatge dels Amics i continuen en direcció a la plaça Major i la Baixada del Pòpul (es permet el pas pel sistema de control d’accés).
  • S'inverteix el sentit de circulació del carrer de Cap del Rec per tal que els vehicles de la plaça del Carme surtin en direcció plaça Major i baixada del Pòpul.