Afectacions al carrer de Saclosa i al del Carme per obres d'Aigües de Manresa, a partir de dilluns

L'actuació a la xarxa soterrada d'aigua potable del vial de Plaça Catalunya durarà cinc setmanes

Al Barri Antic, on se substituirà paviment malmès, durarà una setmana en què no aniran les fotomultes

Redacció

L'empresa municipal Aigües de Manresa iniciarà dilluns vinent, dia 11 de març, les obres de renovació de la xarxa soterrada d'aigua potable del carrer de Saclosa, entre els números 14 i 40. Amb motiu d'aquests treballs, que tindran una durada de cinc setmanes, es prohibirà l'estacionament en l'àmbit de les obres, de manera que s’ocuparan places de la zona blava.

Per altra banda, també a partir de dilluns vinent i també Aigües de Manresa, iniciarà els treballs de substitució de les peces del paviment del carrer del Carme malmeses per les obres de renovació de la xarxa soterrada d'aigua, al tram situat entre els números 17 i 29. Les afectacions al trànsit suposaran que els vehicles podran passar pel carrer de Sobrerroca cap a la plaça Major i la Baixada del Pòpul, atès que aquests dies es desactivarà el sistema de fotomultes.

Amb motiu d'aquesta actuació, que té una durada d’una setmana, les afectacions al trànsit seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer del Carme, entre la plaça del Carme i el carrer del Joc de la Pilota.
  • Es tallarà l’accés de vehicles al passatge dels Amics des del carrer de Sobrerroca, excepte veïns (per accedir a plaça del Carme i a la plaça del Milcentenari). Els vehicles que circulin pel carrer de Sobrerroca no podran girar pel passatge dels Amics i continuaran en direcció a la plaça Major i en sortiran per la Baixada del Pòpul (es permetrà el pas pel sistema de control d’accés).
  • S'invertirà el sentit de circulació del carrer Cap del Rec per tal que els vehicles de la plaça del Carme surtin en direcció plaça Major i baixada del Pòpul.