La delegació del Col·legi de Metges a Manresa estrena nova seu

Es trasllada del carrer de l'Alcalde Armengou a uns locals més grans al de la Divina Pastora, i ampliarà serveis

Encarna Sánchez és la presidenta de la delegació al Bages del Col·legi de Metges de Barcelona

Encarna Sánchez és la presidenta de la delegació al Bages del Col·legi de Metges de Barcelona / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

La delegació del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) inaugurarà aquest dijous una nova seu a Manresa. Del pis que ocupava al carrer de l'Alcalde Armengou s’ha traslladat al número 2-8 del carrer de la Divina Pastora, on fins ara hi havia una oficina bancària.

La delegació destaca que el nou local és molt a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, de la Clínica Sant Josep, de Sant Andreu Salut i dels quatre Centres d’Atenció Primària de la ciutat.

Més serveis

Destaca que, des dels seus orígens, la raó de ser de la delegació ha estat apropar els serveis col·legials, representar els metges de la comarca del Bages i la seva zona d’influència i oferir un espai de trobada als professionals. Amb el nou emplaçament, el col·legi es proposa millorar el suport i l'assessorament als col·legiats, amb espais més amplis i funcionals, alhora que acollidors. La nova ubicació ha permès ampliar els serveis del CoMB a la delegació i apostar per un model d'atenció més personalitzat i centrat en el col·legiat.

La inauguració oficial del nou espai es durà a terme aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre. Hi assistirà el president del CoMB, Jaume Padrós, i la presidenta de la Junta comarcal del Bages del CoMB, Encarna Sanchez.

A la nova seu també hi ha totes les societats del Grup Med. Són els serveis d'assegurances de la corredoria Medicorasse, els serveis bancaris de Med1, i els serveis fiscals i laborals de Mediconsulting.