Homenatge a l'àvia centenària de Manresa Remei Suñé Codina

Nascuda a Lladurs, al Solsonès, el 1957 es va traslladar a Manresa

Remei Suñé, al mig, amb l'alcalde Aloy, la regidora Homs i familiars i personal de la residència Mont Blanc

Remei Suñé, al mig, amb l'alcalde Aloy, la regidora Homs i familiars i personal de la residència Mont Blanc / AJM

Redacció

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Mariona Homs Alsina, van visitar Remei Suñé Codina pel seu centenari. La van felicitar personalment i li van lliurar un ram de flors i un obsequi en nom de la ciutat.

La visita es va celebrar a la residència Mont Blanc, on l’homenatjada va estar acompanyada de familiars i professionals del centre que no es van voler perdre aquesta celebració tan especial.

Remei Suñé Codina va néixer el 5 d’abril de 1924 a Lladurs, al Solsonès. Va venir a viure a Manresa l’any 1957. Residia al carrer Jaume d’Arters, des d’on va veure la construcció de l’Institut Lacetània i la Universitat Politècnica de Catalunya a Manresa.

És soltera, amb diversos cosins i nebots, molts dels quals viuen a Riner (Solsonès). Durant la seva vida laboral va treballar de pagesa i més tard va exercir l’ofici de carnissera a una botiga del carrer Barreres.

Al llarg de la seva vida, entre les seves aficions destaca les excursions amb moto, concretament una Vespa, fer caminades, buscar bolets, atendre la seva família i cuidar gats, atès que sempre ha estat una persona molt sensibilitzada amb l’atenció als animals.