La jornada de portes obertes de Batxillerat i FP de Joviat a Manresa fa rècord de participació

Un miler de persones assisteixen a les dues sessions programades, amb presentacions i demostracions

El pavelló de Joviat ple de gom a gom en la jornada de portes obertes, dissabte passat

El pavelló de Joviat ple de gom a gom en la jornada de portes obertes, dissabte passat / Joviat

Redacció

La jornada de portes obertes de Batxillerat i de Formació Professional (FP) organitzada per Joviat a Manresa dissabte passat es va tancar amb rècord de participació. Un miler de persones van anar al centre per conèixer-ne l'oferta educativa de prop.

Les dues sessions informatives programades es van omplir des de primera hora. El públic assistent va tenir l'oportunitat de veure les presentacions i demostracions de Batxillerat i de les famílies professionals de Sanitat, Hoteleria, Indústries Alimentàries, Agrària, Esports i Informàtica.

La diversitat d’ensenyaments, el model pedagògic propi i innovador, i el compromís amb la qualitat acadèmica es van posar de manifest durant la jornada. Al mateix temps, les demostracions en viu per part de l’alumnat van servir per il·lustrar la riquesa de l'aprenentatge pràctic, essencial en l'oferta formativa del centre.

En totes les presentacions es va intentar transmetre els aspectes que fan de Joviat una institució educativa de referència, amb tres pilars fonamentals: la innovació pedagògica, la cultura del benestar i un equip de persones compromès i implicat.

64 anys d'història

En primer lloc, Jordi Vilaseca, president de la Fundació Joviat, i Laia Puigdellívol, directora general, van donar la benvinguda al pavelló del centre, que es va vestir de gala per a l’ocasió. Van convidar tothom a gaudir de la jornada i a impregnar-se de l’ADN Joviat, una manera de ser i de fer que s’ha anat forjant al llarg de 64 anys d’història.

Després, l’equip docent del centre va fer les presentacions específiques de cada ensenyament, va aportar informació més concreta i va resoldre dubtes amb una atenció més personalitzada. Finalment, hi havia l’opció d’acabar amb un recorregut per les instal·lacions, en què es podien trobar algunes demostracions i simulacions de casos reals.