Mantenir una pell jove és qüestió de petites rutines: descobreix-les!

Dormir les hores necessàries o posar-se crema hidratant en són algunes d'elles

8 rutines imprescindibles per mantenir la pell radiant

Automassatge facial

Automassatge facial / @ pressfoto

Sabem que, a mesura que ens fem grans, la pell envelleix, entre altres. Per això és molt important cuidar-la per mantenir-la jove i hidratada perquè sentir-nos bé ens farà sentir un major benestar. Els signes de l'edat són visibles i això és inevitable si no optem per una operació estètica o retocs. El maquillatge o certs tractaments menys nocius també ens poden servir, però, que us semblaria no haver de recórrer a grans despeses o canvis estètics per mantenir una pell resplendent?

Aquí tens els 8 trucs per aconseguir mantenir-te jove durant més temps

Segueix aquestes rutines i veuràs com a poc a poc, els signes de l'edat quedaran atenuats: arrugues, bosses dels ulls...

1.Descansar un mínim de 7/8 hores 

2.Dorm amb un parell de coixins, això farà que tinguis una posició més còmoda i et llevaràs amb un millor aspecte

Dormir amb dos coixins

Dormir amb dos coixins / @ yanalya

3.Agafar una rutina en les hores d'anar a dormir i aixecar-se, cap de setmana inclòs. Mantenir un horari rutinari farà que el nostre cos descansi i ens sentim més enèrgics, joves i saludables; la pell ho agrairà.

4.Abans d'anar a dormir és importantíssim desmaquillar-se bé. En cas que no ens maquillem, també haurem de dur una rutina de neteja per eliminar les toxines del dia, amb un sabó especial per la nostra cara.

5. Posar-te una crema hidratant i nutritiva després de la neteja de cutis

6. Evita menjar sal, ja que la inflamació de les parpelles pot estar relacionada amb el consum excessiu d'aquest condiment alimentari

7. Beu entre 1,5 i 2 litres d'aigua al dia. Prendre infusions també és molt recomanable!

8. Fer-te un automassatge facial cada matí o vespre és essencial perquè circuli la sang perfectament i així millorar el nostre aspecte. Fer moviments circulars de baix a dalt, ens relaxarà i farà que el nostre sistema circulatori estigui en marxa per reparar els danys del dia.