El trucat definitiu per fer el canvi d'armari en pocs minuts

Arriba el moment del temut canvi d'armari, però aquesta temporada ho podràs fer en qüestió de minuts. Com? Atents a aquest gran truc que et canviarà la vida per sempre

El trucat definitiu per fer el canvi d'armari en pocs minuts

El trucat definitiu per fer el canvi d'armari en pocs minuts / Arxiu

Redacció

Ens encanta el canvi de temporada, perquè és l'oportunitat perfecta per comprar algunes peces de moda i, també, recuperar-ne un munt que ens encanten i que ja fa mesos que tenim guardades. Ara bé, com tot en aquesta vida, el canvi d'armari també té la seva part feixuga, i és que cada canvi d'estació porta associada la reordenació dels prestatges, els penjadors i els calaixos.

Com que és una tasca que tothom ha de fer almenys dues vegades a l'any, a casa ja tindràs les teves pròpies tècniques personalitzades per fer-ho, però avui volem compartiramb tu el truc definitiu que et permetrà fer-ho en qüestió de minuts. Tots atents!

La clau rau, com en gairebé tot en aquesta vida, en l'organització. Per començar, és essencial que col·loquis cada peça en un penjador independent, ja que a més d'ajudar-te a l'hora de veure millor tot el que tens és imprescindible perquè aquest truc funcioni. En el cas que el teu armari no sigui molt gran, el millor és optar per penjadors fins, que no ocupin gaire espai En lloc dels clàssics de fusta opta millor pels de vellut o plàstic, que et permetran posar més roba en menys espai.

La millor manera de detectar allò que et sobra

Quan tinguis totes les peces col·locades al seu propi penjador, és hora de posar-les a l'armari i comença la veritable màgia. El truc és col·locar tots els penjadors en la mateixa direcció, amb el ganxo apuntant cap a fora, i deixar-los així el dia que facis el canvi d'armari. Després, a mesura que et vagis posant les peces al llarg de tota la temporada, quan la tornis a col·locar a l'armari, fes-ho amb el penjador en direcció contrària, amb el ganxo apuntant cap a dins. Què aconseguiràs amb això? Doncs que quan arribi el moment de tornar a fer el canvi d'armari, d'una sola ullada sabràs quines són les peces de roba que no t'has posat en tota la temporada, ja que seguiran tenint el penjador mirant cap a fora.

Haurà arribat el moment de donar, regalar o vendre aquestes peces, ja que no les has triat ni un sol dia a tota la temporada. Així, podràs guardar totes les peces que sí que t'has posat i descartar les que no sense necessitat d'estar provant-te i pensant si creus que les portaràs en el futur.

Per descomptat, es tracta d'un truc per al qual és imprescindible tenir tota la roba penjada, per la qual cosa a més de penjadors normals en necessitaràs també alguns d'especials per a faldilles i shorts.

Aquest truc és vàlid per a totes les mides d'armari. Ja no hi ha excuses!

TEMES